VESTEL 55UD9650 Piramitin Tepesi 4K TV

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado hocam günaydın, mb130eli anakarta sahip tvlerin özellikle 9650 ve 9300lerin ne zaman çıkacağına dair bi fikriniz ya da duyumunuz var mı?bunlar çıkana kadar kur farkı yüzünden iyice pahallılaşacak tvler.

kardeşim biliyorsunuz bazı durumlar var bizim VESTEL ve yöneticilerini eleştirdiğimiz. Bu konu da onlardanbirisi maalesef. Multi Platform diye bir şey çıkarttılar başımıza ve halen ne olduğuna dair en ufak fikrimiz yok. Açıklama da yok. Ya büyük bir bomba patlatacaklar 2018 modller adı altında ya da başka planları var bilemiyorum zira 2018 kataloglarına bakıyorum halen hareket yok :alala

K Çevrimdışı

kralkarga

Aktif Üye
9 May 2018
75
40
kardeşim biliyorsunuz bazı durumlar var bizim VESTEL ve yöneticilerini eleştirdiğimiz. Bu konu da onlardanbirisi maalesef. Multi Platform diye bir şey çıkarttılar başımıza ve halen ne olduğuna dair en ufak fikrimiz yok. Açıklama da yok. Ya büyük bir bomba patlatacaklar 2018 modller adı altında ya da başka planları var bilemiyorum zira 2018 kataloglarına bakıyorum halen hareket yok :alala
Anladım hocam, artık bekleyeceğiz, yapacak bişi yok.Fiyatlar konusunda inşallah kurda bi gerileme olursa zamların geri çekilmesi mümkün olur diyeceğim ama ülke tarihinde görülmüş bi şey diil tabii bu.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Anladım hocam, artık bekleyeceğiz, yapacak bişi yok.Fiyatlar konusunda inşallah kurda bi gerileme olursa zamların geri çekilmesi mümkün olur diyeceğim ama ülke tarihinde görülmüş bi şey diil tabii bu.
Yapma azizim, sen bu ülkede gelen zammın geri döndüğünü gördün mü hiç :kiskis

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
49ud9650 için ne dersiniz hocam Adem Helvacı Ado

Aslında teknik altyapı olarak 55 den farkı yok

Doğal olarak 55 de bulamadığımız MB130E anakartlı üretimi 49 da da maalesef bulamıyoruz.

Ancak Tabii ki HDR10+WCG+HB+2200hz ile tartışmamak gereken bir model diyebilirim. SAMSUNG VA panel mevcuttur. Almanız gerekn kod V10117199 dur :ok

M Çevrimdışı

Myctapha

Yeni Üye
6 May 2018
12
39
Aslında teknik altyapı olarak 55 den farkı yok

Doğal olarak 55 de bulamadığımız MB130E anakartlı üretimi 49 da da maalesef bulamıyoruz.

Ancak Tabii ki HDR10+WCG+HB+2200hz ile tartışmamak gereken bir model diyebilirim. SAMSUNG VA panel mevcuttur. Almanız gerekn kod V10117199 dur :ok
Teşekkürler Hocam

C Çevrimdışı

canciger

Aktif Üye
5 Ocak 2018
163
slm hocam bu tv yi n11 den 2500 tl civarı bir fiyata satın aldım satıcı ile görüştüm garanti süresi 2 yıl ve montaj dahil değil dedi. normalde 3 yıl garanti ve ücretsiz montaj olması lazım değil mi ? fiyat çok uygun olduğu için tereddütlerim var revizyonlu ürün olma ihtimali var mıdır. ayrıca bu üründe hdr olmasa bile wcg var değil mi ? mb120 kart ve wcg varsa benim için yeterli mb 130 ve hdr olmasada olur.

ürün linki burda yurt içi kargo ile gelicek kargo tanıdık teslim almadan önce seri numarası alıp size gönderebilirim siz ok dedikten sonra teslim alabilirim.

Adem Helvacı Ado

Moderatör tarafında düzenlendi:
Z Çevrimdışı

zanoy61

Yeni Üye
2 Ağu 2018
2
55
ado üstad philips 55pus7303 mü vestel 55ud9650 mi desem ne dersin acil televizyon alacagım da yardımcı olursan cok sevinirim

Geri
Üst Alt