VESTEL 55UD9650 Piramitin Tepesi 4K TV

A Çevrimdışı

amonhotep

Yeni Üye
30 Nis 2018
44
47
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado hocam merhaba, bu TV'ye resmen taktigim için en ince ayrıntısına kadar araştırıyorum. Vestel in kendi sayfasında tesadüfen Ürün koduna rastladım,TV özellikleri altında özel garanti diye bir bölüm var, orada yazıyor ilginç şekilde. Bu koddan seriyi çözmemiz mümkün mü? Ürün Kodu
20273165
V10117200 :ok

A Çevrimdışı

amonhotep

Yeni Üye
30 Nis 2018
44
47
Estağfurullah Adem Helvacı Ado hocam ne özrü, sen hiçbir karşılık beklemeden türlü sorulara yetişmeye çalışıyorsun, ben de cevap alamayınca istemeden kırdık,üzdük sandım.. O zaman üzerinden DV eksik diğer özelliklere sahip modeli alabiliyoruz bu kesinleşti :ok hepsiburada üzerinde 3148 TL'ye düşmüştü bu hafta sonu ama onlara da sordum, satışın karışık olduğunu, kod bildiremeyeceklerini belirtmişler..Dolayısıyla almaya çekindim.. Ama Vestel üzerinden fiyat bu rakamlara yaklaşılsa DV eksikte olsa alınır diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum acaba

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Estağfurullah Adem Helvacı Ado hocam ne özrü, sen hiçbir karşılık beklemeden türlü sorulara yetişmeye çalışıyorsun, ben de cevap alamayınca istemeden kırdık,üzdük sandım.. O zaman üzerinden DV eksik diğer özelliklere sahip modeli alabiliyoruz bu kesinleşti :ok hepsiburada üzerinde 3148 TL'ye düşmüştü bu hafta sonu ama onlara da sordum, satışın karışık olduğunu, kod bildiremeyeceklerini belirtmişler..Dolayısıyla almaya çekindim.. Ama Vestel üzerinden fiyat bu rakamlara yaklaşılsa DV eksikte olsa alınır diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum acaba

Değerli kardeşim gönül istiyor ki DV de olsun ama olmasa da ben yine de bu modeli alırdım.

Sorun şu ki bunca zaman bekleyip bu tv yi alırsınız, 1 hafta sonra mb130e çıkar kafamızı taşlara vırmayalım sonra :kiskis

K Çevrimdışı

kralkarga

Aktif Üye
9 May 2018
75
40
Değerli kardeşim gönül istiyor ki DV de olsun ama olmasa da ben yine de bu modeli alırdım.

Sorun şu ki bunca zaman bekleyip bu tv yi alırsınız, 1 hafta sonra mb130e çıkar kafamızı taşlara vırmayalım sonra :kiskis

ben hala DV'li olanı bekliyorum valla, kafayı taktım onu alacağım.

K Çevrimdışı

kralkarga

Aktif Üye
9 May 2018
75
40
Yollayın vallahi size özel canlı yayın yapar, canlı yayında her hücresini söker tek tek test ederiz :yeah

Adem Helvacı Ado hocam günaydın, mb130eli anakarta sahip tvlerin özellikle 9650 ve 9300lerin ne zaman çıkacağına dair bi fikriniz ya da duyumunuz var mı?bunlar çıkana kadar kur farkı yüzünden iyice pahallılaşacak tvler.

Geri
Üst Alt