VESTEL 55UD9650 Piramitin Tepesi 4K TV

@Ado hocam ve 55” olanı n11 den alan arkadaşlardan olumlu dönüt gelirse bende bu 65 “olandan alcam bir tane

sanırım bu ürünler farklı ülkeler için üretilen ürünler, kıbrıs mesela. o t harfi oaradan geliyor zannımca

ve üründe hdr yok gibi sanki, özellikler bölümünde göremedim

arkadaşlar şimdi tv nin kutusunun üstünde modelin 9650t olup olmadığı yazarmı ona göre hareket edeyim.

65” olanı stok bitmeden alayım mı arkadaşlar ne dersiniz fiyat çok uygun.hdr olmaması problem değil çok benim için.15 gün iade de var.hepsiburada satıcı iade problemide olmaz

65” olanı stok bitmeden alayım mı arkadaşlar ne dersiniz fiyat çok uygun.hdr olmaması problem değil çok benim için.15 gün iade de var.hepsiburada satıcı iade problemide olmaz
Hocam bence al yorumlara göre istersen iade edersin. Olan sadece limitine olur.

n11 de 55 ud 9650 bir satıcıda 3000 digerinde 3200tl alınır mı

n11 de 55 ud 9650 bir satıcıda 3000 digerinde 3200tl alınır mı
az önce vesteli aradım temsilci böyle bir ürüne ulaşamadı. garanti süresinin kısa olabileceğinden ve kurulum ücretinden bahsetti.özellik olarak bir bilgi veremedi

smr değeri hepsiburada 1600 olarak vermiş.vestel sitesinde 2200 diyor

smr değeri hepsiburada 1600 olarak vermiş.vestel sitesinde 2200 diyor

9650t'de 1600, 9650'de 2200hz olarak geçiyor. Kağıt üzerindeki ele tutulur tek fark bu sanırım.

9650 2200hz.
9650t 1600hz.

aynı kasa değil, aynı çerçeve değil. t olmayanı 7 bin küsür tl. baştan aşşağı farklıdır, anakartından işlemcisine...

ilginçtir ki 65ud9650t diye arattığınızda sadece 6 site çıkıyor ve hepsi de verdiğim linke işaret ediyor.

bir extra daha yakaladım;

hepsiburada 'da ürünü satan firma; ince hesap.

ince hesabın kendi web sitesinde aynı tv 100 tl daha ucuz,

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

kurulum ücretliymiş, bu vestel alınmaz =D

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

incehesapta fastpay ile 3599 tl. üstteki mesajı görmemiştim :)
donanım da 55 inç olanını 2300 tlye kapıda ödemeyle aldılar bilinmeyen bir siteden ucuzelektro adında. konuyu ben açmıştım. eski anakartlı seri mi bilmiyorum.

Geri
Üst Alt