VESTEL 55UD9650 Piramitin Tepesi 4K TV

caution Çevrimdışı

caution

Yeni Üye
7 Nis 2018
24
45
mu 8000 ama 55" olanı 100hz imiş..geçen 49 luk olana uzaktan baktım fena değildi...55 olanı 4500 tl 4000 altına inse belki tekrar incelerim.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
7502 paneli izledim ve hoşuma gitti,IPS ama ben beğendim!

Daha önce de defalarca yazdım IPS için ilk adres TPV dir !!

VA yı ise en iyi Samy ve Sony üretiyor! Pany de üretiyor ama çok çok az serisi VA da başarıl dır! gerçi o zaten TR de yok
olanları da dandik(6xx serileri),uzak durun ltf

IPS F/P olarak yerlilere takılın,TPV nin de bazı serileri F/P dir

NOT;ANCAK bazı kişiler,panel değil de Android Box aldığını sanıyor veya MKV açarmı diye soruyor veya Youtube de bilmem
neyi açıyormu diyor kimi yaw bunun Browser i çok dandik diyor!! GooglePlayStore var ama bir bok yüklenmiyor diyor!
kimisi onu açıyormu bunu veriyormu......... v.s v.s ıvır-zıvır şeylerine baktıkları için,adam panelmi alıyor yoksa ne alıyor
ya farkında değil yada olmuşsa şu da olsun bu da olsun diye gazı yediği için,panelin asli görevi dışın da ne varsa istiyor herif:mutlu

Bana da arada böyle sorular çok geliyor ama ben hiç birisini cevaplamıyorum zaten bilmiyorum bile yaw:haha
ülen benim 42lik Tosh da bir sürü ıvır-zıvır şey var daha 6 senedir çoğu şeyine merak edip bakmadım bile:ara

Geçen gün birsi eMail atmış sorusu çok kısa; ...abi panelin MKV leri açtığını biliyormusun?....
TPV den bir panel için bunu sormuş vatandaş,soruya bak hizaya gel,yaw ben bu işlere hem bakmam hemde bilmem ki!:mutlu

Let's _be_ honest Çevrimdışı

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666
albanez albanez abi, tpv den en çok şikayet, servis konusunda oluyor. Hoş gerçi diğerlerinde de hemen hemen aynı ama, ben ne zaman baksam servis olayı karşıma çıkıyor, yorumlarda, senin deyiminle, abi bunlar normal:haha Samsung gene iyi bir nebze kullanıcı sorunlarını okuduğumda. Bu sene içimden bir ses LG ve Tpv arasında geçecek diyor:hmm

Let's _be_ honest Çevrimdışı

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666
Yerli de de Vestel iyi, unutmadan hakkını yemeyeyim. Birde abi şu olabilir dediğin, beğendim dediğin tv modellerini yazmasan diyorum. Yada şifreli yazsan :krokopFiyatları artıyor, ya da düşmüyor, hepsi düşüyor bunlar düşmüyor:kop

Son düzenleme:
LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
244
54
Bir hafta önce samsung mu 9000 i alıp iade ettim.Hiç memnun kalmadım.Futbol maçlarında topun ortadan kaybolması titreme gibi sorunlar yaşadım.size tavsiyem Ado üstadın tavsiye ettiği MB130E anakartlı 9650 modeli beklemeniz olacak.araştırmalarım neticesinde Mayıs ayı içerisinde bayilerde olacağı söylendi.aceleniz yoksa bekleyin.illede alacaksanız vesteli tercih edebilirsiniz.
Bunu DH forumda yazsaydın seni topa tutmuşlardı. :)

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
>>Şikayet konusu; en berbatı SE ile TPV dir

Bunlara göre ne Sony de ne de Philips de sorun yoktur,sorun varsa bu siz de dir:kiskis

kısaca bu paneller böyledir ve size göre sorun vardır onlara sorun morun yoktur "abi normaldir" derler!
istersen git hakkını THK da ara ve Dava aç!

SE ve TPV den sonra Samsung bozuldu son 2 yıldır ama bir ara çok iyidiler;ondan önce yine saç-baş yolduracak kadar berbattılar
bir süre toparlandılar ve iyi oldular ama şimdi kötüler bu arada paneller de acaip "kalite" olunca dökülmeler daha fazla oldu

not;o DH dediğiniz boktan siteyi geçin bir kalem orası Satıcı/Fake/Firma v.s adamlarıyla doludur hatta aleni Samsung satıyorlar
gık diyene de veriyorlar odunu adiler:sopa1 daha önce Sony ciler acaip çoktu v.s kısace ne bilgi ne de referans alınacak bir değildir
yaw bana adam gibi bir yer söykleyinde ne mal olduğnu size yazayım,TR de böyle bir site yoktur,İngilizceniz varsa USA/Avrupa
daki adma gibi siteleri takip edeceksiniz!

DH/TF adeta pazar tezgahı olmuştur!

Sıralama devam ediyor kötüden iyiye ama iyi dediğime bakmayın hepsi boktan bunların

ANCAK benzer şekilde artık USA/Avrupa da bu hallere gelmeye başladı hatta kesin geldi bile,çünkü "mallar acaip kalite ve sorunsuz" oldukları
için insanlar sürekli şikayet yerine teşekkür ediyorlar! bu iş bitti beyle,sahada oyuncu diye haybeciler dolanıyor:hayir

Ben boktanları geçiyorum,bence bu konuda TR de en iyisi Vestel dir,şimdi bunda laf ediyorsanız,o zaman kardşeim TV filan almayın
evdeki tüplüye devam edin,hatta benim kızın evinde hala çoğuğun odasında Sony Tüplü var yahu:hoba1hem de 1987 modeldir!
taş gibi hala!

Vestel süper filan değil ama bunda da iyisi yoktur bu memlekette!
Beko Grup da oldukça iyidir,sanırım şu sıralar Vestel den bir tık iyi olabilir!

diğerlerini sallayın geçin,dallama satıcı tipler var DH de beni hepsi iyi bilirler,kapım açık gelin dedim yıllardır ama hep kaçtılar
alayına küfür hakaret bastım banamısın demiyor bu çakallar! herkes benim gibi yapabilseydi bu forumlar o zaman adam olurdu!
herkes şikayet ediyor ama kimse korkudan bir şey yazamıyor meydan bu dingillere kalıyor yaw!
onun için şikayet filan etmeyin!

Paneller maalesef dökülüyor arkadaşlar! Samsung da kalişte de neredeyse en döküntü olandır!
ama Allah için herifler acaip fiyakalı paneller üretiyorlar LGE de öyle,müthiş yakışıklı yaw bunlar:haha

++

Panel de bir sorun çıkarsa Samsung/TPV/Samsung/LGE adamı kanser ederler bilesiniz,ama arada şansı olanlarda oluyor
tabiki! şu kadar para bayıldım filan bu heriflerde sökmez!

Bana öyle traji-komik şikayetler geliyorki kafayı yersiniz yaw! "abi normal demiş" servis veya servis hata buluyor ama Merkez
normal diyor!
Çeşitli şikayet Sitelerine arada bakıyorum durum tam rezalet!

Kısaca panel işinde artık işiniz önce Allaha sonra da Şansınıza kalıyor!

giyotin44 Çevrimdışı

giyotin44

Aktif Üye
23 Eki 2017
140
Arkadaşlar Merhaba;

Biliyorum ortaya bir konu attım, sonra ortalık karman çorman oldu farkındayım lakin konu içerisinde de belirttiğim gibi buradaki ana amaç, sizlere bir ayrıcalık tanımak, bu camiadaki tüm bilgileri herkesten evvel sizin öğrenmenizi sağlamaktı, amacım halen de bu.

Bu doğrultuda MB130E anakartlı ve bahsettiğim kodlu üretimin halen satışa sunulmamış olması nedeniyle bir hayal kırıklığımız olduğunun da farkındayım.

Size iki haberim var, Birisi iyi, diğeri daha iyi sayılır.

İyi haber şu ki benim size konu açma gereği duyduğum 9650 de satışa sunulacak, Yani MB130E anakartlı satış da sahalara girecek ancak halen tasarım, pazar, kodlama vs işleri neticeye kavuşmuş değil. Bu nedenle net bir bilgi alana kadar MB130E üretimli 9650 konusunu şimdilik kapatıyorum.

Güzel haber ise şu.

YENİ ÜRETİM VAR.

Ve bu üretim bize söylenen ve ne olduğunu henüz açıklığa kavuştıramadığımız MULTİ PLATFORM üretimlerden değil, yani normal yollardan sahaya sürülecek bir üretim bu.

Ürün yine MB130 anakart ile üretiliyor.

Paneli ise QNUS-2G-U02_VT_ kodlu SAMSUNG VA paneldir.

Asıl merak ettiğiniz husus ise, EVET HDR10 VAR.

Aynı zamanda HB ve WCG desteği de mevcuttur, bir dek DV desteği bulunmamaktadır.

Yine SMR değeri 2200hz dir

Ürün kodu V10117200 dır

Ürünün sahaya girmesi 1 hafta 10 günü bulur düşüncesindeyim.

Arkadaşlar hatırlarsanız geçen gün albanez albanez Can abi ile bir sohbetimizde cana bimiz isyan etmişti, ''yaw bu ne ulen MB300 MB500 MB1500 böyle iş mi olur yaw'' diye yine isyanın dibine vurmuştu :kiskis

Ben de kendisine yeni dünya düzeni gereği maalesef çok hızlı donanım değişikliğine gittiklerini bu nedenle hızlı anakart değiştirdiklerini yazmıştım.

Bu konuda anakartımız aynı olsa da, bu anakarta SMARTHOME READY TV eklediklerini belirtmek isterim.

Evet arkadaşlar BU 9650 de akıllı ev uygulaması mevcuttur. :ok

Bluetooth
wifi
widi
netflix
hbbtv
cec arc
pixellence
slim panel
DTS TruSurround+DTS HD
INTERNAL SUBWOOFER

gibi belli başlı özellikleri de belirtmek isterim.

Sanıyorum ki bu ürün ile, MB130E ile sizlere vaat ettiğim tüm özellikleri alacaksınız.

Yine de bizzat incelemeden size %100 OK dir demiyorum. Sadece böyle bir ürünün varlığından sizleri haberdar etmek istedim, ürünü canlı canlı gördüğümde de yapabilirsem inceleme videosunu, fırsat bulamazsam resimli inceleme konusunu mutlaka aktarırım.

Sorularınız olursa cevaplayabilirim.

Görüşmek üzere :ok
Ado hocam teknosa da mb120 anakartlı 55ud9650 modeli indirimle 3350 tl ye geliyor.Fiyat iyi ama mb130 anakartlılarımı beklesek bilemedim.Gerçi onlardan da ses seda yok ama ne dersiniz beklemeye devam mı yoksa alayım mı?

K Çevrimdışı

kenan

Yeni Üye
3 Nis 2018
47
37
hocam regal va panelde aynı sıkıntılar var dediğiniz gibi açı zaten sıkıntı

birde adamların yüzünü eksema olmuş güneş yanığı olmuş gibi gösteriyor özelikle alın bölgesi ve yanaklar kırmızılık var insanların yüzünde

bir yakınım benle dalga geçti yav arkadaş bu tvde milletin alayı güneş yanığı olmuş dedi:slap

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422
onları da geçen hafta izledim dün de izledim dikkatimi çekmedi açıkçası! hem VA hem de IPS lerini,kısaca benden geçer not olmadı!

Not;Toshiba yıllar önce Vestele fason panel yaptırıp bunları Avrupaya satıyordu;daha doğrusu lisans alarak Vestel bunları kendisi satıyordu
Tosh böyle hikayeden işlerle uğraşmazdı!

Şimdi Tosh 2013 de Dükkanı kapattı ve bazı elindeki Lisansları da ya satıyor ya da kiralıyor!
Ancak geçtiğimiz Şubat ayında Çin li ana dev üretici olan "HiSense" Toshiba isim hakkını TV lerinde kullanmak(üretmek v.s)
karşılığın da 40 yıllığına $ 113 milyon saydı ve kiralamıştır! ihaleye Vestel de girdi havasını aldı diye biliyorum!!

Bu durum da Vestel bundan sonra HiSense den lisans alıp üretim yapacak veya yaptırmayacak karşı taraf!
Netice de HiSense dünya devi ve şu anda TPV ile birlikte en büyük bunlardır artık!

O bildiğimiz Tosh işi geberdi beyler 2013 de!
Ama HiSense ileri de Toshiba markasıyla sahaya çıkarsa kimse şaşırmasın!

Örneğin HiSense OLED de çıkaracak bunun adı Toshiba OLED olabilir!
Veya HiEnd ve tamamen USA pazarına yönelik de Oled ve LCD çıkarabilir!
Herifler koca Amerika kıtasının Sharp la anlaşarak onun da ismini sanırım satın alarak
Sharp paneller çıkarabilir! adamlar aşmış yaw,BIM/A101 de ki Toshları filan bırakın:kiskis

Normal bir Vestel panel bakın
Hocam bahsettiğiniz ürünün Toshiba 65X9763DB olma ihtimali var mıdır?:hmm

Düzenleme: Vestel üretimiymiş galiba bu ürün.:hmm

Geri
Üst Alt