VESTEL 55UD9650 Piramitin Tepesi 4K TV

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Selamlar 49UD9650 ile 55UD9650 arasında panel ve özellik farkı var mı? Ayrıca hareketleri görüntülerde performansı nasıldır ve bu konuda menüde bir ayar bulunuyor mu ?

Mülayim kardeşin sorduğu soruyu ben de merak ediyorum.

49" ile 55" arasında, ua9300'lerde olduğu gibi "Movie Sense" özelliği farkı var mı? Hatta direkt sorayım, bu TV'lerde "Movie Sense" gibi hareketli görüntüleri yumuşatma algoritması ve ayarı mevcut mudur?

giyotin44 Çevrimdışı

giyotin44

Aktif Üye
23 Eki 2017
140
Mülayim kardeşin sorduğu soruyu ben de merak ediyorum.

49" ile 55" arasında, ua9300'lerde olduğu gibi "Movie Sense" özelliği farkı var mı? Hatta direkt sorayım, bu TV'lerde "Movie Sense" gibi hareketli görüntüleri yumuşatma algoritması ve ayarı mevcut mudur?
Benim bildiğim bu modelde MEMC teknolojisi mevcut(Hızlı görüntüleri bozulmadan izleme özelliği)Diğer modellerde yokdu bu özellik. Movie sense özelliği ile aynı mıdır onu bilmiyorum.

M Çevrimdışı

MASTER35

Yeni Üye
4 May 2018
47
45
Herkese selam. Aranıza yeni katıldım. Yakın zaman içinde TV almayı düşünüyorum. Aklımda LG nin 55'' 651V modeli var. Hocam sizin bilgi verdiğiniz Vestel marka model fiyatları hemen hemen aynı. Vestel'in bu modelini beklemeliyim sizce? Tavsiyeniz nedir?Yardımcı olursanız sevinirim.

Bir de bundan 2 ay önce Bim'den aldığım 49'' Jvc Uhd Tv hakkında bir bilgilendirme amaçlı bir başlık açarsanız çok memnun olurum. Zira ben çok memnunum. Ancak aldığım fiyata maalesef bulamıyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Herkese selam. Aranıza yeni katıldım. Yakın zaman içinde TV almayı düşünüyorum. Aklımda LG nin 55'' 651V modeli var. Hocam sizin bilgi verdiğiniz Vestel marka model fiyatları hemen hemen aynı. Vestel'in bu modelini beklemeliyim sizce? Tavsiyeniz nedir?Yardımcı olursanız sevinirim.

Bir de bundan 2 ay önce Bim'den aldığım 49'' Jvc Uhd Tv hakkında bir bilgilendirme amaçlı bir başlık açarsanız çok memnun olurum. Zira ben çok memnunum. Ancak aldığım fiyata maalesef bulamıyorum.

JVC nin tam modelini verirmisin lütfen, ben o tv için konu açmıştım sanki :alala

Ben garanti konusunda oldukça hassasım, VESTEL ürünlerinin diğer markalarla özellikleri ve kalitesi aynı ise, kesinlikle 3 yıl garanti ve Müşteri Hizmetleri kalitesi nedeniyle yine de VESTEL tercih ederim, Şahsi yaklaşımımdır ve ne kendim ne de önerdiğim insanlar en ufak zarar görmemiştir bu yaklaşım tarzımdan. :ok

A Çevrimdışı

amonhotep

Yeni Üye
30 Nis 2018
44
47
sn. Adem Helvacı Ado Cevabiniza ve ilginize teşekkür ederim. Aslında teknoloji marketler normal çanak anten yayını yapsalar iş çok kolay ve zahmetsiz olacak ama ah yok mu o ticari kaygılar;) sizin bilgi birikiminize inanıyorum ve dediğiniz gibi yapacağım, USB ye kendi videolarını yükleyip öyle deneyeceğim..aslına bakarsanız trt4k dışında yayın olmaması ve diğer kanalların 4kya geçiş süresinin belirsizliği ortadayken 4k TV ne kadar mantıklı onu da bilemiyorum ancak piyasada full HD TV o kadar kısıtlı ki. Full HD olupta özellikle maç yayınları ve hareketli sahnelerde cuvallamayacak bir TV tavsiyeniz olursa ben ve benim gibileri inanın çok mutlu edersiniz, tekrar teşekkürler, iyi geceler.

M Çevrimdışı

MASTER35

Yeni Üye
4 May 2018
47
45
JVC nin tam modelini verirmisin lütfen, ben o tv için konu açmıştım sanki :alala

Ben garanti konusunda oldukça hassasım, VESTEL ürünlerinin diğer markalarla özellikleri ve kalitesi aynı ise, kesinlikle 3 yıl garanti ve Müşteri Hizmetleri kalitesi nedeniyle yine de VESTEL tercih ederim, Şahsi yaklaşımımdır ve ne kendim ne de önerdiğim insanlar en ufak zarar görmemiştir bu yaklaşım tarzımdan. :ok

Özür dilerim. Yazmayı unutmuşum. JVC LT-49vu73t

M Çevrimdışı

MASTER35

Yeni Üye
4 May 2018
47
45

Yakın arkadaşım yakın zaman içinde Vestel Yetkili Servisiydi. Müşteri Hizmetleri bakımından kim ne derse desin Türkiye'nin en iyi firmasıdır Vestel bence. Ama teknik olarak SMART haricinde aralarında çok fark olur mu?

M Çevrimdışı

MASTER35

Yeni Üye
4 May 2018
47
45
sn. Adem Helvacı Ado Cevabiniza ve ilginize teşekkür ederim. Aslında teknoloji marketler normal çanak anten yayını yapsalar iş çok kolay ve zahmetsiz olacak ama ah yok mu o ticari kaygılar;) sizin bilgi birikiminize inanıyorum ve dediğiniz gibi yapacağım, USB ye kendi videolarını yükleyip öyle deneyeceğim..aslına bakarsanız trt4k dışında yayın olmaması ve diğer kanalların 4kya geçiş süresinin belirsizliği ortadayken 4k TV ne kadar mantıklı onu da bilemiyorum ancak piyasada full HD TV o kadar kısıtlı ki. Full HD olupta özellikle maç yayınları ve hareketli sahnelerde cuvallamayacak bir TV tavsiyeniz olursa ben ve benim gibileri inanın çok mutlu edersiniz, tekrar teşekkürler, iyi geceler.

Bende Bim'den aldığım JVC LT-49vu73t model TV var. Belki biraz kumar oynadım ama TV nin içinde 4K uydu alıcı var. Bahsettiğiniz TRT4K kanalıyla diğer HD kanallar arasında bariz bir biçimde fark var. Markalar TV lerin içinde bir de 4K uydu alıcı ekleseler bence Teknoloji Marketlerinde insanlar daha doğru kararlar verebilir. Piyasadaki çoğu TV nin içinde 4K uydu alıcı yok.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,359
Evet. Teşekkür ederim. Akşamüstü forumun ara bölümüne TV modelini yazmıştım ama çıkmamıştı. Şimdi arattırınca çıktı. Kısa süreli sorun bana denk geldi sanırım. Tekrardan teşekkürler....

konu tv model numarası degılde ekran boyutunu uzerınde acılınca bulamanız normal :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaşlar Merhaba;

V10117200 kodlu olan 55UD9650 sahalarda görünmeye başladı. (HDR10+WCG+HB+2200hz)

Bu tv yi takip edenlere duyurulur :ok

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
43
Arkadaşlar Merhaba;

V10117200 kodlu olan 55UD9650 sahalarda görünmeye başladı. (HDR10+WCG+HB+2200hz)

Bu tv yi takip edenlere duyurulur :ok
Müjde bu inş, bulsam hemen alıcam ayırdığım para kuflendi yaaa evde tüpü bitmiş sony yarım saat sonra görüntü geliyor evce bıktık artık...Ado hocam ya 9650 ya da bim JVC alıcam ama gönlüm 9650...bu 9650'deki DV eksikliği dezavantajmıdır?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt