Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Aynen abi, albanez üstadın dikkatini çeken 8800'de maşallah yok yok Şaka yaptım can abiler gönül koymayınO modele ilk fırsatta bakacağım, şuan mesai sattlerim uygun gelmiyor. Birkaç baktım sitedlerde, dikkatimi bir şey çekti, bu tv 4k , fakat uydu alıcısı hd diyor.Sitenin yalancısıyım.
Aslında benim sizlerden bir arzum olacak, tv görmeden alınması büyük eksiklik, tamam eyvallah. Fakat güzel abilerim, biz tv lere bakmaya gittiğimizde, (açıklamalarınız aydınlatıcı elbette, faydalanıyoruz) yapmamız gerekenler nedir? Bir ön rehber hazırlasanız, hem bizlere, hemde şimdiki, hemde gelecek forum üyelerine, kılavuz olsa, çok mu şey istemiş oluruz, sizlere de yük olmasını istemiyorum, zira yeterince zaman ve bilgi ayırıyorsunuz aslında foruma.
Biliyorsunuz, şimdi moda 3-5 test yükleyip usb ye gidip takıyor tv ye tamam ben inceledim deniliyor, süper, uçar kaçar diye anlatılıyor, peki hangi ayarlarda, nelere dikkat etmen gerektiğine baktın mı? Yok tabiki bakmadı.
Bu tarz detaylar çok uzun oluyor değerli kardeşim, Ben eğitmen olarak görev aldığım zamanlardan da iyi bilirim ki ilk 11 dakikada ne verdin verdin, kalan dakikalarda haybeye konuşursun
Konu o kadar detaylı ki, anlattıkça arkası geliyor çünkü teknik teferruatı fazla.
Ben yazılı anlattım okunmadı, Video çektim uzun geldi, o yüzden soru cevap sanki daha sağlıklı ve daha akılda kalıcı oluyor.
Yine de bir fırsat bulursak neden olmasın.
albanez Can abi bir gün sana geleyim ben, biz oturup sohbet ederken arkadaşlara canlı yayın açalım, ''Ülen bu uçan kaçan bişii değil at onu çöpe'' ci Can abi ile ''Boşuna para vermeyin kardeşim'' ci Adem bir araya gelirse sanırım asrın söyleşisi olur
Yahu Can abi halen gülüyorum vallahi seninle ilgili Ekşide yazan şu arkadaşa