Arkadaşlar Merhaba;
Biliyorum ortaya bir konu attım, sonra ortalık karman çorman oldu farkındayım lakin konu içerisinde de belirttiğim gibi buradaki ana amaç, sizlere bir ayrıcalık tanımak, bu camiadaki tüm bilgileri herkesten evvel sizin öğrenmenizi sağlamaktı, amacım halen de bu.
Bu doğrultuda MB130E anakartlı ve bahsettiğim kodlu üretimin halen satışa sunulmamış olması nedeniyle bir hayal kırıklığımız olduğunun da farkındayım.
Size iki haberim var, Birisi iyi, diğeri daha iyi sayılır.
İyi haber şu ki benim size konu açma gereği duyduğum 9650 de satışa sunulacak, Yani MB130E anakartlı satış da sahalara girecek ancak halen tasarım, pazar, kodlama vs işleri neticeye kavuşmuş değil. Bu nedenle net bir bilgi alana kadar MB130E üretimli 9650 konusunu şimdilik kapatıyorum.
Güzel haber ise şu.
YENİ ÜRETİM VAR.
Ve bu üretim bize söylenen ve ne olduğunu henüz açıklığa kavuştıramadığımız MULTİ PLATFORM üretimlerden değil, yani normal yollardan sahaya sürülecek bir üretim bu.
Ürün yine MB130 anakart ile üretiliyor.
Paneli ise QNUS-2G-U02_VT_ kodlu SAMSUNG VA paneldir.
Asıl merak ettiğiniz husus ise, EVET HDR10 VAR.
Aynı zamanda HB ve WCG desteği de mevcuttur, bir dek DV desteği bulunmamaktadır.
Yine SMR değeri 2200hz dir
Ürün kodu
V10117200 dır
Ürünün sahaya girmesi 1 hafta 10 günü bulur düşüncesindeyim.
Arkadaşlar hatırlarsanız geçen gün
albanez Can abi ile bir sohbetimizde cana bimiz isyan etmişti, ''yaw bu ne ulen MB300 MB500 MB1500 böyle iş mi olur yaw'' diye yine isyanın dibine vurmuştu
Ben de kendisine yeni dünya düzeni gereği maalesef çok hızlı donanım değişikliğine gittiklerini bu nedenle hızlı anakart değiştirdiklerini yazmıştım.
Bu konuda anakartımız aynı olsa da, bu anakarta
SMARTHOME READY TV eklediklerini belirtmek isterim.
Evet arkadaşlar BU 9650 de akıllı ev uygulaması mevcuttur.
Bluetooth
wifi
widi
netflix
hbbtv
cec arc
pixellence
slim panel
DTS TruSurround+DTS HD
INTERNAL SUBWOOFER
gibi belli başlı özellikleri de belirtmek isterim.
Sanıyorum ki bu ürün ile, MB130E ile sizlere vaat ettiğim tüm özellikleri alacaksınız.
Yine de bizzat incelemeden size %100 OK dir demiyorum. Sadece böyle bir ürünün varlığından sizleri haberdar etmek istedim, ürünü canlı canlı gördüğümde de yapabilirsem inceleme videosunu, fırsat bulamazsam resimli inceleme konusunu mutlaka aktarırım.
Sorularınız olursa cevaplayabilirim.
Görüşmek üzere