Vestel 55u9500 Reklam Sorunu

M Çevrimdışı

mehmetozsoy

Yeni Üye
22 Kas 2020
10
41
Yayın sırasında gösterilen ve görüntüyü downscale eden (küçülten) reklamlar genelde hbb tv uygulamasıyla geliyor. Ancak menülerdeki reklamla ilgili bayram sonrası vestel genel merkezle görüşmenizi tavsiye ederim. Hayırlı bayramlar.
Hbb bende kapalı ama, zaten bendeki durum muhtemelen portaldan falan geliyor. hala dsmarttan şüpheliyim :) bayram sonrası genel merkezi arayacağım, çok teşekkürler, hayırlı bayramlar.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tv de reklam :alala
Hani olur da yayın içinden de olur muymuş,ilginç doğrusu.İnterneti kesin bakalım tvden ,reklam satırını açamayınca uyarı verecek mi merak ettim doğrusu,hani "şuraya bağlanamadı " falan gibi bir link verecek mi. Bir de her kanalda yapıyor mu,belirli kanallarda mı yapıyor,ayrıca yeni yazılımlarda mı var sadece yoksa eski yazılımda da var mı :alala

B Çevrimdışı

buffon42

Yeni Üye
30 Ağu 2022
14
35
Tv de reklam :alala
Hani olur da yayın içinden de olur muymuş,ilginç doğrusu.İnterneti kesin bakalım tvden ,reklam satırını açamayınca uyarı verecek mi merak ettim doğrusu,hani "şuraya bağlanamadı " falan gibi bir link verecek mi. Bir de her kanalda yapıyor mu,belirli kanallarda mı yapıyor,ayrıca yeni yazılımlarda mı var sadece yoksa eski yazılımda da var mı :alala
İnterneti kesince uyarı vermiyor ve reklam çıkmıyor. Televizyonu ilk açıp ana menü tuşuna basınca reklam yüklenesiye kadar siyah zemin üzerinde + işareti çıkıyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İnterneti kesince uyarı vermiyor ve reklam çıkmıyor. Televizyonu ilk açıp ana menü tuşuna basınca reklam yüklenesiye kadar siyah zemin üzerinde + işareti çıkıyor.
Hımm,benim "uyarı" dediğim de bağlanamayınca "şu linke bağlanamadı" gibiydi, demek ki uyarı yok.Profile bakmak lazım ,belki oradan ads veya adı neyse kapatılıyor mu diye,Acaba servis menüde var mı böyle bir şey ,ads,reklam,banner v.s gibi bir yer :alala
Bir de hangi kart var tvde mb???

B Çevrimdışı

buffon42

Yeni Üye
30 Ağu 2022
14
35
Hımm,benim "uyarı" dediğim de bağlanamayınca "şu linke bağlanamadı" gibiydi, demek ki uyarı yok.Profile bakmak lazım ,belki oradan ads veya adı neyse kapatılıyor mu diye,Acaba servis menüde var mı böyle bir şey ,ads,reklam,banner v.s gibi bir yer :alala
Bir de hangi kart var tvde mb???
Mb180e kart var. Servis menüsüne bakmadım.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Mb180e kart var. Servis menüsüne bakmadım.
Bu kartlardan profiller henüz alınamıyor maalesef.servis menüye bakılmalı ,hatta ayarlara da bakılmalı ,kaynaklara ,yani her yere :)
Peki sorduğum soruya da cevap alayım lütfen :
Bir de her kanalda yapıyor mu,belirli kanallarda mı yapıyor,ayrıca yeni yazılımlarda mı var sadece yoksa eski yazılımda da var mı :alala

B Çevrimdışı

buffon42

Yeni Üye
30 Ağu 2022
14
35
Bu kartlardan profiller henüz alınamıyor maalesef.servis menüye bakılmalı ,hatta ayarlara da bakılmalı ,kaynaklara ,yani her yere :)
Peki sorduğum soruya da cevap alayım lütfen :
Evde değilim sizin için farklı kanallarda denerim. Gizlilik ayarlarından portal, internet ve otomatik güncelleme açık. 15 dakikaya evde olurum.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Şimdi denedim 30 kanalda. Hepsinde de reklam çıkıyor. Servis menüsüne de baktım ayarlar kilitli. Ads, adverbs gibi bir ifade de göremedim.
Hımm,teşekkür ederim , muhtemelen profillerdedir ama şimdilik profil almak mesele bu kartlardan, tabii kesin demiyorum ama büyük ölçüde profillerden çözülür gibime geliyor ,belki de bunun için profiller gizlenmiş de olabilir :)

B Çevrimdışı

buffon42

Yeni Üye
30 Ağu 2022
14
35
Hımm,teşekkür ederim , muhtemelen profillerdedir ama şimdilik profil almak mesele bu kartlardan, tabii kesin demiyorum ama büyük ölçüde profillerden çözülür gibime geliyor ,belki de bunun için profiller gizlenmiş de olabilir :)
Rica ederim. Sağ üst köşedeki 3 tane simgeden saat ve senkronizasyon nasıl kapanıyor acaba? Onlar aktif olana kadar reklam çıkmıyor.

Geri
Üst Alt