Vestel 50u9400 İncelenme - U9400 serisi teknik özellikler

X Çevrimdışı

xfenk 

Yeni Üye
25 Haz 2019
36
Arkadaşlar merhaba. Vestel 50U9400 model televizyona sahip olanlar bu televizyonun ayakları arasındaki mesafe ölçüsünü bilen var mı. 100 cm cam sehpaya uyum sağlar mı acaba. Tşk. ederim.
Merhaba benim tv duvara asılı olduğundan tam ölçü veremeyeceğim ama Ayakların girdiği yuvalar arası mesafe 80cm ayak açıklıklarıyla 90 95 cm civarı olacağını düşünüyorum. 100cm sehpaya sığar ama kenarlarda 2 3cm mesafe kalır sanırım. Dikkatli olmakta fayda var

M Çevrimdışı

Müsteşar Bey 

Yeni Üye
9 Şub 2018
44
54
Merhaba benim tv duvara asılı olduğundan tam ölçü veremeyeceğim ama Ayakların girdiği yuvalar arası mesafe 80cm ayak açıklıklarıyla 90 95 cm civarı olacağını düşünüyorum. 100cm sehpaya sığar ama kenarlarda 2 3cm mesafe kalır sanırım. Dikkatli olmakta fayda var
Teşekkür ederim cevabınız için. Bende böyle bir tahminde bulunmuştum ama tam emin olmakta fayda var.

X Çevrimdışı

xfenk 

Yeni Üye
25 Haz 2019
36
Bende hemen hemen 100 cm civarı bir sehpaya koymayı planlıyordum, 1.5 yaşındaki oğlumdan korktuğum için duvara sabitledim.

S Çevrimdışı

SüleymanK

Yeni Üye
19 Nis 2020
6
60
Merhaba, paylasilan guzel inceleme sonucunda 58u9400 tv' yi aldim ve bugün teslim edilip montaji yapilacak. Montaj esnasinda nelere dikkat edilmeli?
Paylasimlariniz için tekrar teşekkür ederim.

X Çevrimdışı

xfenk 

Yeni Üye
25 Haz 2019
36
50 inç için 300 TL civarından başlıyor fiyatlar, Bayramdan sonra bakacağım durumlara göre

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Bende merak ediyorum , ekran koruyucu nasıl olmalı, kalite farkları var mı , bu konuya da bir el atsanız sevirim

C Çevrimdışı

catzzo

Yeni Üye
26 Nis 2020
1
41
Herkese Selamlar Bende Vestel 58U9400 Almaya Karar Verdim Fakat Aklıma Takılan Bir Kaç Soru Var.2 Adet Usb Girişi Gözüküyor USB 3.0 Desteği Varmıdır Acaba.Birde USB Üzerinden Kayıt Yapılabiliyor mu? Teşekkürler.

K Çevrimdışı

kingforaday

Yeni Üye
26 Haz 2020
17
41
Ürünü hepsiburadan aldım uygunavar satıcısından, yorumlarda kullanıcının biri kurulum ücretli yazmıs, ürün yolsa şu an vesteli aradım onlarda uygunavar bayiimiz değil kurulum ücretli 90tl garanti de 3 yıl değil 2 yıl olacak dediler, bayimizden alsaydiniz kurulum ücretsiz garanti 3 yıl olacakmış, çok saçma bir durum, Vestel kendisi de Gittigidiyor'da satıyor 3590 a vardı alamadım o gün, ertesi gün 4300tlye fiyatı yukseltti, biz nereden bilelim onun 2 yıl öbürünün 3 yıl olduğunu, dün sbh uygunavar aradı tvnizi gönderdik gelince bizi arayın biz servisi arayacaz servis ücretsiz kurulum yapacak garantiniz de 3 yıl olacak dediler, dedim call center sizin bayimiz olmadığını söyledi, biz hallediyoruz dediler ürün Hatay'dan yola çıktı 3 gündür kargoda şu an, alacak arkadaşları bilgilendirmek istedim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Ürünü hepsiburadan aldım uygunavar satıcısından, yorumlarda kullanıcının biri kurulum ücretli yazmıs, ürün yolsa şu an vesteli aradım onlarda uygunavar bayiimiz değil kurulum ücretli 90tl garanti de 3 yıl değil 2 yıl olacak dediler, bayimizden alsaydiniz kurulum ücretsiz garanti 3 yıl olacakmış, çok saçma bir durum, Vestel kendisi de Gittigidiyor'da satıyor 3590 a vardı alamadım o gün, ertesi gün 4300tlye fiyatı yukseltti, biz nereden bilelim onun 2 yıl öbürünün 3 yıl olduğunu, dün sbh uygunavar aradı tvnizi gönderdik gelince bizi arayın biz servisi arayacaz servis ücretsiz kurulum yapacak garantiniz de 3 yıl olacak dediler, dedim call center sizin bayimiz olmadığını söyledi, biz hallediyoruz dediler ürün Hatay'dan yola çıktı 3 gündür kargoda şu an, alacak arkadaşları bilgilendirmek istedim.
Uygun var kurulum kaydı açtırıyor. Bu nedenle ücretsiz ve 3 yıl olur. Eğer kayıt açamaz ise bu sefer ücretli ve 2 yıl garantisi olacaktır. Biraz önce u9402 konusu açtım en alt satırda konuya değindim kontrol edebilirsiniz

Geri
Üst Alt