Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
Vay bizim tv milattan önce oldu he mi ?Ov , milattan önce 2016 diyorsun ?
55ub8300 var bende efsane , para versinler vermem, gerçi ana kart , wifi chipset ve ses sistemi komple değişti ama panel yeter
Vay bizim tv milattan önce oldu he mi ?Ov , milattan önce 2016 diyorsun ?
55ub8300 var bende efsane , para versinler vermem, gerçi ana kart , wifi chipset ve ses sistemi komple değişti ama panel yeter
Merhaba arkadaşlar. Dün akşam bir problem yoktu. Ama bugün PRİME VİDEOda ilgili filmi açtığımda görseldeki hatayı alıyorum. Baya uğraştım. Hatta 2 kere televizyonu sıfırladım. 9 aylık ayarların hepsi cabası. Ayrıca Uydu, dahili modüllü kablo net, Netflix, Youtube'da sıkıntı yaşamadım. Yalnız Beinconnet problemi donmaları yavaşlığı maç esnasında sarmaları yüzünden mi box TV almayı düşünürken PRİME VİDEO'nun da hata vermesi mi box sürecini hızlandırdı. Yapabileceğim ne olabilir başka? Teşekkür ederim. Yazmayı unutmuşum cihaz Vestel 58U9400 NOT: UYDUNET İNTERNET GUVENLİ İNTERNET AİLE MODUNU PASİFİZE EDİNCE SORUN ÇÖZÜLDÜ. | |||
Anlık portal çalışması olabilir. Aceleci davranmişsiniz sanırım ? smart TV de böyle şeyler olabilir.
Merhaba arkadaşlar. Dün akşam bir problem yoktu. Ama bugün PRİME VİDEOda ilgili filmi açtığımda görseldeki hatayı alıyorum.
Baya uğraştım. Hatta 2 kere televizyonu sıfırladım. 9 aylık ayarların hepsi cabası.
Ayrıca Uydu, dahili modüllü kablo net, Netflix, Youtube'da sıkıntı yaşamadım. Yalnız Beinconnet problemi donmaları yavaşlığı maç esnasında sarmaları yüzünden mi box TV almayı düşünürken PRİME VİDEO'nun da hata vermesi mi box sürecini hızlandırdı.
Yapabileceğim ne olabilir başka? Teşekkür ederim.
Yazmayı unutmuşum cihaz Vestel 58U9400
NOT: UYDUNET İNTERNET GUVENLİ İNTERNET AİLE MODUNU PASİFİZE EDİNCE SORUN ÇÖZÜLDÜ.
hocam çok üstün bir pc monitörü performansına ihtiyacım yok. sıkıntı çıkarmasın temel işlere yeterli aslında. öyle 7/24 çok hızlı tepki süresi gerektiren oyunlar oynayan birisi değilim. genel basit işler işte browser film dizi vs. 8-10 senelik eski samsung tvden ne alırsam alayım daha iyi olacaktır diye düşünüyorum ki yetiyordu bana. ama işte bir sürü masraf yapıp uğraşıp eskisinden daha kötü performans almayayım çok saçma olur kurtarın beni şu ufak pc monitörlerinden yav uzaktan hiç birşey göremiyorum film keyfi diye birşey kalmadı uzanıp film izleyemiyorum ufak pc monitörü ile... imdatZ zivizivi, monitör performansını vereceğini zannetmiyorum monitörlerde TN panel kullanılıyor bildiğim kadarıyla
U9400 güzel seridir. 65" panellerde güzeldir ama ana kartı fazla yormaz isen tadından yenmez. Bu nedenle android box muhakak al. Nadir de olsa kapanıp açılma sorunu olabiliyor bilgin olsunTEKNOwest selamlar hocam bu modeli düşünüyorum ama 55 inç Boe ips olanı fakat Adem abi dediği led sayısı azlığı sıkıntı oluyor mu? Halen bu 55 lerde bu paneller mi kullanıyor acaba ? Android BOX + bu tv nasıl çalışır sizce? En mantıklı seçim bu geldi bana şuan için. videonuzda da güzel gözüküyor. teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
55 inç yokmuş, 65 olarak değerlendirsek?