S
selcukklnc
Yeni Üye
- 17 Haz 2020
- 20
- 35
Sizde bulunan cihaz Amazon fire stick 4k destekli mi? 4k destekli ise hdmi bu şekilde test edilebilir. Netflixte test patterns videosu var. Zaten hdmi 2.0 desteği halihazırda netflixte faydası ortaya çıkar. 4k 60 Hz izlenebilir. Ben bu televizyonda mi box TV kullanmayı planlıyorum. Ama yine de ayrıntı olarak duruyor.
Düşündüğüm bir cihazda Philips 55PUS7304'di. Ama yorumları okuyunca vazgeçtim. Maceraya girmektense 2 bin lira cebimde kalır. Mi box TV alarak androidi daha stabil kullanmayı düşünüyorum.
Hocam netflix test videosunu açtım, 4k çözünürlükte 60 hz oynatıyor 14400 kbps. Bu arada elinizde ise bir şey diyemem ama ben de geçen sene mi box ile fire tv arasında kalıp tercihimi fire tv'den yana yapmıştım daha stabil ve sorunsuz olduğundan dolayı. Tam olarak hatırlamıyorum ama mi box ile ilgili şikayetler okumuştum.
Hocam harika bir yazı olmuş tüm merak ettiklerimi cevaplamışsın. Bende Bi kaç gün önce 58u9400 modelini satın aldım, 3700 lokal vestel bayiden, İnternete güvenemedim açıkçası sorunlu gelir vs diye. Ürün hala mağazada evim tadilatta olduğu için henüz kutusunu dahi göremedim ancak bir iki haftaya bende bişeyler karalarım buraya. Çok teşekkür ederim değerli vaktinizden ayırıp sorumu cevapladığınız için.
Hayırlı uğurlu olsun hocam, güle güle kullanın. Umarım siz de memnun kalırsınız