Vestel 50u9400 İncelenme - U9400 serisi teknik özellikler

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Fiko ustam çok soru soruyorum ama bu tv hakkında deneyimli olduğunuz için size danışıyorum, eski lg tv me mause bağladığımda rahatlıkla kullanıyordum. Vestele taktığımda hiç algılamadı mause u. sanal kumandayı açtım, akıllı kumanda özelliğini de açtım ama olmadı. Bir yolu var mı acaba mause kullanmanın
Sadece browser de ise yarıyor ve bazı larini destekliyor. Microsoft all in one sorunsuz. Logitech kullananlar da memnun

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Selamlar. 50U9400'ü PS4 için aldım. Nasıl bir performans verir kullananlar var mı?
Beklentiniz yüksek ise memnun kalmayabilir siniz. Herkesin gözü bir degil kimisi tabiri caiz ise kıl tüketicidir. Her detaya dikkat eder bu kullanıcılara zaten Vestel den uzak dur deriz. İşimi görsün dersen görür. Fake rate düşük 1000 smr hızı var günümüzde çok çok düşük. Zaten panel gerçek Hz degeri Vestel tarafından 50 deniliyor. Bunda PS4 nasıl olacak ?
Yani beklenti meselesi en azından u9500 almadığına seviniyorum yine u9400 bı tık daha iyi

Bedirhan08 Çevrimdışı

Bedirhan08 

Aktif Üye
5 Ara 2020
102
Beklentiniz yüksek ise memnun kalmayabilir siniz. Herkesin gözü bir degil kimisi tabiri caiz ise kıl tüketicidir. Her detaya dikkat eder bu kullanıcılara zaten Vestel den uzak dur deriz. İşimi görsün dersen görür. Fake rate düşük 1000 smr hızı var günümüzde çok çok düşük. Zaten panel gerçek Hz degeri Vestel tarafından 50 deniliyor. Bunda PS4 nasıl olacak ?
Yani beklenti meselesi en azından u9500 almadığına seviniyorum yine u9400 bı tık daha iyi
Peki iade edersem bu bütçede hangi TV'yi almalıyım öneriniz var mı?

Bedirhan08 Çevrimdışı

Bedirhan08 

Aktif Üye
5 Ara 2020
102

Bu bütçeyi biraz daha aşarak Samsung bakabilirsiniz. TV tavsiye ana konusunda destek alınız.
Hocam geldi TV. Çok beğendim. Ps4'e geçince 60Hz oluyor zaten otomatik. Görüntü kalitesi şahane. Biraz daha oynayayim detaylı yazı yazacağım. Neden tavsiye etmediğinize hiç anlam veremiyorum canavar gibi çalışıyor valla :)

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

Hocam geldi TV. Çok beğendim. Ps4'e geçince 60Hz oluyor zaten otomatik. Görüntü kalitesi şahane. Biraz daha oynayayim detaylı yazı yazacağım. Neden tavsiye etmediğinize hiç anlam veremiyorum canavar gibi çalışıyor valla :)
Ben u9500 tavsiye etmedim , u9400 bı tık daha iyi dedim. Ben daha iyi görüntü almak için daha iyi bir marka tercih edin dedim ?

Bedirhan08 Çevrimdışı

Bedirhan08 

Aktif Üye
5 Ara 2020
102
Ben u9500 tavsiye etmedim , u9400 bı tık daha iyi dedim. Ben daha iyi görüntü almak için daha iyi bir marka tercih edin dedim ?
Doğru. İlk kez 4K kullandığım için çok beğenmiş olabilirim bu neymiş böyle ya gözlerime inanamıyorum resmen gerçek gibi. Filmlerde falan iyi ama PS4'te biraz karanlık kalıyor ayarları tutturamadım. Nasıl ayarlayacağım bunu yapmam gereken spesifik şeyler var mı?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Doğru. İlk kez 4K kullandığım için çok beğenmiş olabilirim bu neymiş böyle ya gözlerime inanamıyorum resmen gerçek gibi. Filmlerde falan iyi ama PS4'te biraz karanlık kalıyor ayarları tutturamadım. Nasıl ayarlayacağım bunu yapmam gereken spesifik şeyler var mı?
Goz zevkine uygun ayarliyacaksiniz, dinamik modda farklı tercihleriniz olabilir.
İşte bunu diyoruz kimi göz çok beğenebilir.bak sakın yanlış anlama küçümseme veya horgorme değil bu. Bazıları bayılıyor ilk defa 4k , hdr, Dolby vision gibi panel desteği olunca çok hoslanabilir ama biz günde 5-10 cihaz görüyoruz. Neyin ne olduğunun farkındayız ?
U9400 çok önerdim çok sattirdim ama dediğin gibi iş konsola gelince rengi değişiyor yetersiz kalmaya başlıyor.
Tekrardan hayırlısı olsun.konu açarak resim de ekleyerek görüşlerini belirtirseniz sizden sonraki alacaklara faydanız olabilir ?

Hepgel Çevrimdışı

Hepgel 

Aktif Üye
24 Kas 2020
242
39
Goz zevkine uygun ayarliyacaksiniz, dinamik modda farklı tercihleriniz olabilir.
İşte bunu diyoruz kimi göz çok beğenebilir.bak sakın yanlış anlama küçümseme veya horgorme değil bu. Bazıları bayılıyor ilk defa 4k , hdr, Dolby vision gibi panel desteği olunca çok hoslanabilir ama biz günde 5-10 cihaz görüyoruz. Neyin ne olduğunun farkındayız ?
U9400 çok önerdim çok sattirdim ama dediğin gibi iş konsola gelince rengi değişiyor yetersiz kalmaya başlıyor.
Tekrardan hayırlısı olsun.konu açarak resim de ekleyerek görüşlerini belirtirseniz sizden sonraki alacaklara faydanız olabilir ?
Sayın F fikoloji hocamın önerdiği cihaz muhteşem bana göre , benim cihaz değişim ürünü olunca stoklarda olmadığı için verilmedi çok üzgünüm :affet

Bedirhan08 Çevrimdışı

Bedirhan08 

Aktif Üye
5 Ara 2020
102
Evet hocam öyle. Şimdi bir şey farkettim de ışık sızması var bunda. Ekranın belirli yerlerinde siyah ekranda belli oluyor. Gittikçe büyür mü bu büyük bir sorun mu?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Evet hocam öyle. Şimdi bir şey farkettim de ışık sızması var bunda. Ekranın belirli yerlerinde siyah ekranda belli oluyor. Gittikçe büyür mü bu büyük bir sorun mu?
Gorsel alabilir miyiz. Çoğu panelde ışık sızması cell kalınlığı panel yapısı markası nedeni ile normal sayılıyor.eger görüntüyü etkilemiyor sa birsey yapamazsınız

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

Bedirhan08 Çevrimdışı

Bedirhan08 

Aktif Üye
5 Ara 2020
102
Oyundayken veya bir şeyler izlerken farkedilmiyor bende çok dikkatli bakınca ve siyah sahnelerde belli oluyor. Bu çok büyük bir sorun değil bence. Fakat halen doğru görüntü ayarlarını bulamadım hocam bir yardımcı olsanız bu konu hakkında çok sevinirim. 8 yıllık Full HD Panasonic TV var evimde onun görüntüsü daha iyi Ps4'te.

Geri
Üst Alt