Harici bağlantının ismini almış bazı ana kartlarda harici cihazın ismini atıyor abiFiko,neden kaynaklarda MSTAR olarak görünüyor acaba ,bir de o kısımda ne var ,hdmi girişi mi
Harici bağlantının ismini almış bazı ana kartlarda harici cihazın ismini atıyor abiFiko,neden kaynaklarda MSTAR olarak görünüyor acaba ,bir de o kısımda ne var ,hdmi girişi mi
teşekkürler, va panel mi ips mi acaba?Rica ederim.
BOE panel
İpsteşekkürler, va panel mi ips mi acaba?
Sadece favori tuşuna ekleme yapılabilir. Diğer tuşlara atama yapılmaz. Kesinlikle atılmaz demiyorum kumandadan o komut değiştirilirse olur ama çok zahmetlidir. Modlama yapmak gerekir
kumanda üzerindeki yıldız kısayoluna basılı tutarak atama yaptım. Acaba prime video tuşunu başka bir uygulama ile değiştirme şansımız var mı. prime kullanmıyorum çünkü. mesela oraya bein connect koyabilir miyim. Basılı tuttum ama prime video açılıyor yine.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Y yasa81, F fikoloji By_Trol
teşekkürlerSadece favori tuşuna ekleme yapılabilir. Diğer tuşlara atama yapılmaz. Kesinlikle atılmaz demiyorum kumandadan o komut değiştirilirse olur ama çok zahmetlidir. Modlama yapmak gerekir
fiko ustam konunun ilk sayfasında 65u9400 modelinin paneli boe va yazıyordu, aslında birazda va olduğu için almıştım ama neden ips çıkmış olabilir
Boe vestelde karma bı nevi şaşırttı bizi ?fiko ustam konunun ilk sayfasında 65u9400 modelinin paneli boe va yazıyordu, aslında birazda va olduğu için almıştım ama neden ips çıkmış olabilir
O da benim şanssızlığım olmuş artık.TeşekkürlerBoe vestelde karma bı nevi şaşırttı bizi ?
Aslında çoğu IPS sever IPS çıktığı için sevinmişti.O da benim şanssızlığım olmuş artık.Teşekkürler
Aslında görüntü çok güzel, ama okuduğum yorumlarda hep va panelin siyahları daha iyi gösterdiğini okumuştum. Hiç va panel kullanmadım, bundan önceki televizyonum lg idi. onda da ips olduğu için va deneyimim yok. iade edebilirim 14 gün süresi var ama uğraşmaya değmez. teşekkürlerAslında çoğu IPS sever IPS çıktığı için sevinmişti.
Diğer yazdığın konuda bilgi verdim ?Kanal Listesi düzenleme - Bilgisayardan kanal listesi düzenleme ile ilili bir bilgi paylasırsanız sevinirim
Aslında görüntü çok güzel, ama okuduğum yorumlarda hep va panelin siyahları daha iyi gösterdiğini okumuştum. Hiç va panel kullanmadım, bundan önceki televizyonum lg idi. onda da ips olduğu için va deneyimim yok. iade edebilirim 14 gün süresi var ama uğraşmaya değmez. teşekkürler
Fiko ustam çok soru soruyorum ama bu tv hakkında deneyimli olduğunuz için size danışıyorum, eski lg tv me mause bağladığımda rahatlıkla kullanıyordum. Vestele taktığımda hiç algılamadı mause u. sanal kumandayı açtım, akıllı kumanda özelliğini de açtım ama olmadı. Bir yolu var mı acaba mause kullanmanınAslında çoğu IPS sever IPS çıktığı için sevinmişti.