İyide bu markaya özgü değil ki? Bende 3 adet LCD Vestel 1 adet Sony LCD 1 adet LG 1 adet de Philips monitör var , sen plazma ile bu günkü LED TV yi yada LCD ile LED karsilastirirsan hiç yol alamazsın. Ben senle kafa bulmuyorum. Her yerde yazmıyor musun mağdur oldum diye ?
E tamam ne arıyorsun vestelde , burada ben Vestel reklamı yapmıyorum. Yeri geldiğinde benden çok gömen yoktur vesteli. Eğriye eğri doğruya doğru olalım.
Panel toplanması dediğin şey LED TV lerin teknolojik yapısından kaynaklı üretim busekilde toz giriyor. Yeni kasa metallerde bile hava kanalı yokken girebiliyor he bu çok çok azaldı ama olabilecek bir durum. Dukkanimda sigara içiliyor hemde 3 kişiyiz zamanı geldiğinde 2 defa boya badana yapıyorum sene içinde ama bahsettiğim TV Ler arasında sadece Philips monitör de tozlanma oldu. Bu marka secmiyor. Model secmiyor. Hangisinde hava kanalı delik panel arasında açıklık bulursa ondan geçiyor.
Mb230 ana kart şu anda en gelişmiş ve başarılı kart ama dahili uyduda s*cıyor resmen. Ama gel 4k ya uçurur mb130u. Nal toplatir!
Panel konusuna geleyim abim bu dünyada bir elin parmaklarını geçmeyecek üretici var mecbur sun. Hem ucuz olsun hem kaliteli olsun yok öğle yağma !!!
Sen koskoca panel üreticisi LG den , Samsung tan panel alacaksın hemde onların keyfi istediği modeller ve fiyatlar la , sonra geçip onlara kafa tutacaksın? Sence yarışabilecek durumda mi ?
Ne yapıyor diğer yerlerden kırpıyor ve fiyatları hala Türkiye'de kalite ve servis olarak mücadele veriyor.
Bu işler bir
N
nedimm şikayeti ile çözülecek işler değil bunu anlatmaya çalışıyorum. Adamlar milyon üretiyor. Tane veya yüzler değil.
Tekrarlıyorum Vestel TV sende şans bulmuyor yada senin isteğini karşılamıyor. Değiştir TV de markayı.
He hala makara yaptığımı düşünüyorsan tıkla profilime ve kullanıcıyı yok say de !
Ben ni tekim uyusamadigim insanlara öyle yapıyorum. Kaç soru sordu dan cevaplamadik?
Kaç talepte bulundunda red ettim?
Kusura bakma ben doğruları yazarım. Beğenmiyorsan engelle. Elimden dilimden ne destek gelirse sadece sen degik bütün foruma yardımcı olmaya çalışırım. He ben ne vestelden nede forumdan kazanıyorum bunuda bil!