Selamlar, ben de hepsiburada dan 58u9400 aldım forumdaki yorumlara bakarak. acikcasi cok ise yaradi. bugun yarin derken fiyatlar bir anda uctu. 3749a alabildim. gerci bu hafta vestel fiyat dusurdu 3999tlye indi 4899dan. tv daha elime ulasmadi.
daha once de sorulmus ama 58u9400 kullanıcılarından ricam ayak açıklık aralığını iletebilirler mi? sehpa alacağım ürün gelmeden fakat bilemiyorum elimdeki sehpa uyar mı diye. urun 130.5cm gorunuyor ama iki ayak arasının en uzun acikligi nedir ?
Konusu bura değil ama cevap vereyim, 2x10w hoparlör var yani basit bişey.bende Vestel 55u9402 modeli var, geçen ay aldım. sesini bir türlü ayarlayamadım, çok kötü.
55r754u modelini dün inceledim video aldım ama editleyip yayinlamam biraz zaman alacak çünkü yoğunum. Mb230 ana kartlarda 4k performansı çok iyi, ama normal yayınlarda bir tık iyi olsa onuda çok önereceğim. Yinede benim için güzel deneyim oldu ses de güzeldi.F fikoloji, üstad merhaba size bir soru sormak istiyorum.Siz daha önceleri 9400 serisini 9500 serisine göre daha başarılı bulduğunuzu ve de beğendiğinizi söylemiştiniz. Regal de 50R754U model numarası ile bir televizyon var . Bu model teknik özelliklerine bakılacak olursa U9500 modeline çok benziyor. Üstelik hmr hızı 1800 hz. Ne dersiniz tavsiye edermisiniz bu modeli
yani her şeye rağmen 50U9400 modeline karşı 50R754 modelini tercih edersek yanılmış hatalı bir seçim mi yapmış oluruz. Bu arada duayen Albani üstad da 9400 serini çok beğendiğini , renkleri güzel bulduğunu söylemişti.55r754u modelini dün inceledim video aldım ama editleyip yayinlamam biraz zaman alacak çünkü yoğunum. Mb230 ana kartlarda 4k performansı çok iyi, ama normal yayınlarda bir tık iyi olsa onuda çok önereceğim. Yinede benim için güzel deneyim oldu ses de güzeldi.
Doğrudur ben mb130s ciyim bu nedenle isterse smr 5000 olsun yine 130s bana daha sıcak geliyor. Ama Regal kötü bir tercih değil bunu belirtmek istedimyani her şeye rağmen 50U9400 modeline karşı 50R754 modelini tercih edersek yanılmış hatalı bir seçim mi yapmış oluruz. Bu arada duayen Albani üstad da 9400 serini çok beğendiğini , renkleri güzel bulduğunu söylemişti.
F fikoloji, üstad merhaba size bir soru sormak istiyorum.Siz daha önceleri 9400 serisini 9500 serisine göre daha başarılı bulduğunuzu ve de beğendiğinizi söylemiştiniz. Regal de 50R754U model numarası ile bir televizyon var . Bu model teknik özelliklerine bakılacak olursa U9500 modeline çok benziyor. Üstelik hmr hızı 1800 hz. Ne dersiniz tavsiye edermisiniz bu modeli
55r754u modelini dün inceledim video aldım ama editleyip yayinlamam biraz zaman alacak çünkü yoğunum. Mb230 ana kartlarda 4k performansı çok iyi, ama normal yayınlarda bir tık iyi olsa onuda çok önereceğim. Yinede benim için güzel deneyim oldu ses de güzeldi.
İlk sayfada yazıyor?Vestel 58u9400 modelinde kart ve panel nedir acaba ?