Abi sizinle iletişime geçemiyorumBu tv sorulmamışmıydı?
Cevaplamamışmıydım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Konu biraz detaylı mesajlaşabilirmiyizAbi sizinle iletişime geçemiyorum
Abi sizinle iletişime geçemiyorumBu tv sorulmamışmıydı?
Cevaplamamışmıydım
Konu biraz detaylı mesajlaşabilirmiyizAbi sizinle iletişime geçemiyorum
Arkadaşımız panellerinin farklı olmasından bahsetmiş; panel dışında bir fark yok dememiş. 8350 serisi IPS Panel arayanlar için iyi bir seçenek. Ama, diğer kıstaslarda yeni nesil 9400`lerden daha iyi olamaz malesef.
49' bir 9400 ile 55' bir 8350'nin fiyatını kıyaslamışsınız. Farklı segmentte, farklı büyüklükte tv'leri kıyaslamanız sizi yanıltır. 49UD8350'yi 2700tl.ye rahatlıkla alabilirsiniz. Bu şekilde; 49UD8350 ve 49UD9400 (yeni versiyonu) fiyatlarını kıyaslamanız daha iyi olur. Eğer yaklaşık 3000tl bedelle 2.nesil 49ud9400 bulabiliyorsanız ve VA panel sizin için sıkıntı olmayacaksa tabiki 9400 alın. Lakin fiyat çok iyi. Bu fiyata 1.nesil olanını verebilirler.
8350 serisi çok yeni bir model olduğundan kullanıcı deneyimi bilgilerine ulaşamazsınız şimdilik.
Ayrıca 9400 için Adem Bey'in paylaşımını inceleyebilirsiniz:
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...i-mb130e-anakart-anakartlarin-yeni-krali.982/
IPS Panel önceliğiniz mi? Önceliğiniz değilse VA Panelle özel kullanımlar daha iyi performans verir. IPS & VA Panellerinin kendilerine göre avantajları ve dezavantajları var. Forumda bununla ilgili konular var. Bir araştırın derim. Sonra tekrar bakarız.Merhabalar. Ben de bu televizyonu almayı düşünüyorum. Genel anlamda 4k film ve televizyon izlemek için alacağım. Arada sırada da bilgisayarı bağlayıp 4K Pes 2019 oynamayı planlıyorum. Sorum şu ki HDMI ile bağlayarak PES gibi oyunları 4k'da rahat bir şekilde oynayabilir miyim?
Size attığım linkteki konuda, V ile başlayan ürün kodları ile ilgili bilgilendirme var. Tv kutusunun yan kısmında bir etiket olacak. O etikette bu bilgiler mevcut. Tv kutusunun başında, elinizde telefon; kontrol edip alabilirsiniz.49ud9400 teknosa da 3497 tl hediye çeki ile 2973 tl / teknosa dan 2.nesil olup olmadığını öğrenme şansımız olabilir mi sizce ,ziraa mağazadaki elemanlar pek bilgileri yok.
IPS Panel önceliğiniz mi? Önceliğiniz değilse VA Panelle özel kullanımlar daha iyi performans verir. IPS & VA Panellerinin kendilerine göre avantajları ve dezavantajları var. Forumda bununla ilgili konular var. Bir araştırın derim. Sonra tekrar bakarız.
Size attığım linkteki konuda, V ile başlayan ürün kodları ile ilgili bilgilendirme var. Tv kutusunun yan kısmında bir etiket olacak. O etikette bu bilgiler mevcut. Tv kutusunun başında, elinizde telefon; kontrol edip alabilirsiniz.
samsung va panel mb130 şase, hdr10 mevcutTeknosa dan zar zor da olsa 49ud4900 aldim kutu barkod resmini cektim atiyorum anakart ve varsa diger bilgileri verebilirmisiniz
IPS Panel önceliğiniz mi? Önceliğiniz değilse VA Panelle özel kullanımlar daha iyi performans verir. IPS & VA Panellerinin kendilerine göre avantajları ve dezavantajları var. Forumda bununla ilgili konular var. Bir araştırın derim. Sonra tekrar bakarız.
Size attığım linkteki konuda, V ile başlayan ürün kodları ile ilgili bilgilendirme var. Tv kutusunun yan kısmında bir etiket olacak. O etikette bu bilgiler mevcut. Tv kutusunun başında, elinizde telefon; kontrol edip alabilirsiniz.
samsung va panel mb130 şase, hdr10 mevcutYanlış alıntı yaptım tekrar msjı yeniliyorum
Teknosa dan zar zor da olsa 49ud4900 aldim kutu barkod resmini cektim atiyorum anakart ve varsa diger bilgileri verebilirmisiniz
soldaki mb130s şase, BOEDİSPLAY panel , HDR10+DOLBY VISIONF fikoloji hocam birde bu 2 tvye bakabilir misiniz?
Soldakinin üzerinde etiket vardı, VPAZ kodu 20274588
Teşekkürler, BOEDİSPLAY ips mi oluyor? Boe paneli inceleme fırsatı buldunuz mu? Daha önce forumda konusu açılmış ancak inceleyen göremedim.soldaki mb130s şase, BOEDİSPLAY panel , HDR10+DOLBY VISION
sağdaki mb130s şase ,LG ıps panel, HDR10+DOLBY VISION
mb130 + hdr10 diyorsan mb130e +wcg olan güncel 9400 serisi oluyor o zaman...?samsung va panel mb130 şase, hdr10 mevcut
Ado dan bilgi almak lazım. Bana kalırsa va dırTeşekkürler, BOEDİSPLAY ips mi oluyor? Boe paneli inceleme fırsatı buldunuz mu? Daha önce forumda konusu açılmış ancak inceleyen göremedim.