K
karacaovalı
Yeni Üye
- 29 Ara 2018
- 11
- 43
mb130 + hdr10 diyorsan mb130e +wcg olan güncel 9400 serisi oluyor o zaman...?
Anakart Mb130 şase dediğiniz ikinci nesil üretim 9400 model mi ?
mb130 + hdr10 diyorsan mb130e +wcg olan güncel 9400 serisi oluyor o zaman...?
Anakart Mb130 şase dediğiniz ikinci nesil üretim 9400 model mi ?
merhaba, ailem için almıştım. Çok fazla incelemedim ama iyi görünüyor. Burada sorgulattığama göre 49ud8350de lg marka ips panel var, 43ud8350de ise boa marka ips panel var.İyi akşamlar arkadaşlar , vestel 43ud8350 hakkında kullanıcı tecrübesi veya bilgisi olan var mı ? Vestel 49ud8350 ile farkı sadece boyutları mı ? Görerek inceleme imkanım yok ama içerik olarak fiyat da gözönünde bulundurulduğunda alınabilecek bir tv midir ? Ayrıca önerilerinize açığım, teşekkür ederim.
VAAdo dan bilgi almak lazım. Bana kalırsa va dır
Adem hocam, va ips farkını anlamak için ne yapabilirim? 43ud8350 var, bana ips gibi geldi ekranı
https://tavsiyeforumu.com/konu/va-panel-ips-panel-aci-farki-testi.1599/Adem hocam, va ips farkını anlamak için ne yapabilirim? 43ud8350 var, bana ips gibi geldi ekranı
konudaki gibi yan açılarda renklerde bozulma göremedim, dokunma ile anlama yolunu sormak istedim.
Ekrana kibarca dokunun, ışık patlaması görmelisinizAdem hocam, va ips farkını anlamak için ne yapabilirim? 43ud8350 var, bana ips gibi geldi ekranı
hafif dokunuşlarda ışık patlaması olmuyor ama tırnak ucuyla biraz sert tıklatınca çok küçük beyaz patlama oluyor.Ekrana kibarca dokunun, ışık patlaması görmelisiniz
hafif dokunuşlarda ışık patlaması olmuyor ama tırnak ucuyla biraz sert tıklatınca çok küçük beyaz patlama oluyor.
tvlerden pek anlamam hocam inceleyim desem, neye göre inceleyeceğim. bildiğimiz tv işte derim herhalmerhabalar bu ürünü aldıysanız bir inceleme videosu çekme şansınız var mı acaba? Youtube'da bununla alakalı hiç içerik yok. Teşekkürler
Buradaki videodaki va tepkilerine göre denedim hocam, va panelin tepkilerini vermiyor.Ekrana kibarca dokunun, ışık patlaması görmelisiniz