Merhaba eketen son kullanıcı yorumları nasıl? Q60T yi de gördüm. Vestel q9900 yi düzgün göremedim. Kafam karışık.Güzel tv. Biz yaklaşık iki hafta kadar önce bayiden 8000 e aldık. İnternette daha ucuza var ama internet ile uğraşmak istemedik açıkçası. Q60T yerine kesinlikle bunu tercih ederim. Hatta q70t yerine bunu aldık arkadaşa.
Merhaba eketen son kullanıcı yorumları nasıl? Q60T yi de gördüm. Vestel q9900 yi düzgün göremedim. Kafam karışık.
Dün vaktigum listede hkc daha başlamamış %99 LG gelir. Geçmiş olsunF fikoloji merhabalar
Maalesef panel kaynakli sorunlardan dolayi değişim talep etmistim ve onaylandi ancak stoklarda olmadigindan aralik 13 te gonderilecek denildi.
Videonuzun bir bolumunde 55Q9900 için lg ips panel kullanildigindan sonrasinda ise hkc va yapida panel kullanilacagindan bahs etmişsiniz. Acaba degisimele gelecek urunun paneli hkc mi yok sa daha ileri tarihler de mi gelecek biliginiz var mi?
Tesekkur ederim. Saygilar.
Tesekkur ederim.??Dün vaktigum listede hkc daha başlamamış %99 LG gelir. Geçmiş olsun
İlk sayfada videoda mevcutSelamlar. 43q9900 model tv nin anakart ve panel bilgilerini net olarak paylaşırmısınız .Konuyu takip ettim ama bulamadım. Bir arkadaş da sormuş ama tam olarak cevap alamamış.
Üstad video da panel tipinden bahsetmişsiniz ancak anakart modeli belirtilmemiş. Yardımcı olursanız sevinirim.İlk sayfada videoda mevcut
Ondan da belirttim mb180e ana kartÜstad video da panel tipinden bahsetmişsiniz ancak anakart modeli belirtilmemiş. Yardımcı olursanız sevinirim.
Üstadım bir şey daha sormak istiyorum. Vestel qled serisinin 43 ile 50 inç modelleri arasında kaldım.43 olanı ips panel mb 180 anakartlı bunu sayenizde öğrendim.50 inç olanı ise panda VA panel ama anakart bilgisini bulamadım.Ondan da belirttim mb180e ana kart
MB180EÜstadım bir şey daha sormak istiyorum. Vestel qled serisinin 43 ile 50 inç modelleri arasında kaldım.43 olanı ips panel mb 180 anakartlı bunu sayenizde öğrendim.50 inç olanı ise panda VA panel ama anakart bilgisini bulamadım.
50 inç olan model hangi anakart modelini kullanmaktadır. Yardımcı olursanız sevinirim.
Üstad kesin bilgi mi çünkü inceleme videosunda bununla ilgili bilgi paylaşılmamış. 50 inç olan model 180E anakartlı ise sipariş geçicem.MB180E