Vestel 43Q9900 50Q9900 55Q9900 65Q9900 Teknik Özellikler

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar , bugün 55Q9900 TV nin kurulumunu teknik servis gerçekleştirdi. Bu TV için ideal görüntü ayarları elinizde mevcutsa paylasabilir misiniz ?
Merhaba göz zevki herkesin farklı, bana güzel gelen sana kötü gelebilir bu nedenle kendiniz yapmalısınız

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Fikoloji kardeş merhaba inceleme videoları oldukça başarılı eline sağlık bu yazıda bir şey dikkatimi çekti bu bulutlanma sorunları direct LED yada edge LED olmasıyla ne kadar alakalı
Teşekkürler aslında aynı modelde birinde çıkıp diğerinde çıkmama sorunu bile olabilir tamamen cell dediğimiz camın polirzer katmana yapışması veya polirzer katmanın 1mm bile kayarak ışığı homejen yaymamasindan kaynaklanabilir.

N Çevrimdışı

Nuveos

Yeni Üye
28 Eki 2021
3
26
Fikoloji kardeş merhaba inceleme videoları oldukça başarılı eline sağlık bu yazıda bir şey dikkatimi çekti bu bulutlanma sorunları direct LED yada edge LED olmasıyla ne kadar alakalı
Peki teşekkürler bir sorum daha olacaktı ;
Normalde bu modelde IPS Panel olduğu yazıyor fakat birkaç yerde gördüğüm kadarıyla VA panelde cikabiliyormus ki bana gelende VA panelli. Sizce ürünü değiştirmek mantıklı mı ? Yandan bakınca renkler biraz soluk görünüyor.Fakat tam karşıdan bakınca çok canlı duruyor , bilemedim. Bununla ilgili görüşlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum.

Merhaba göz zevki herkesin farklı, bana güzel gelen sana kötü gelebilir bu nedenle kendiniz yapmalısınız

Normalde bu modelde IPS Panel olduğu yazıyor fakat birkaç yerde gördüğüm kadarıyla VA panelde cikabiliyormus ki bana gelende VA panelli. Sizce ürünü değiştirmek mantıklı mı ? Yandan bakınca renkler biraz soluk görünüyor.Fakat tam karşıdan bakınca çok canlı duruyor , bilemedim. Bununla ilgili görüşlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum.

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

Hangi üründen bahsediyoruz?

M Çevrimdışı

MoRTaLSouL

Yeni Üye
26 Eki 2021
40
28

Hocam selamlar. Ürünü nereden ve ne kadara aldınız? Bende alma arifesindeyim ondan soruyorum.

P Çevrimdışı

pilotosman 

Yeni Üye
20 Eki 2021
9
39
Videoda da dile getirdim abi mb230dan daha atik, 230 dan daha iyi görüntü
hocam ben 43ua9800 aldım. ekranda okadar yansıma varki. bir türlü alışamadım. iki haftalık tv zararına satışa koyup başka alıcam. şu ara 43q9900 düşünüyorum. bu konuda bana tavsiyeleriniz varmı. benim önceden kullandığım tv 42pf9060 idi. paneli krılınca panel bulamadık. yoksa acayip memnundum tvimden. kasasıda çok güzeldi. okadarki, televizyonda birşey olmadığı zamn kapatıp kasayı izliyordum. ama gitti güzelim televizyon. neyse dediğim gibi bir türlü alışamadım bu tv ye. şuan ıilanda. satılırsa 43q9900 almayı düşünüyorum. birde şunu sormak istiyorum. 43q9900 üretimlerinin hepsi mb180e ana kart ve ıps panelmi. yoksa farklılklar gösteriyormu. birde 43 inç olanın diyer q9900 modellerinden tek eksiği bufurmu. şimdiden teşekkür ediyorum cevabınız için.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
hocam ben 43ua9800 aldım. ekranda okadar yansıma varki. bir türlü alışamadım. iki haftalık tv zararına satışa koyup başka alıcam. şu ara 43q9900 düşünüyorum. bu konuda bana tavsiyeleriniz varmı. benim önceden kullandığım tv 42pf9060 idi. paneli krılınca panel bulamadık. yoksa acayip memnundum tvimden. kasasıda çok güzeldi. okadarki, televizyonda birşey olmadığı zamn kapatıp kasayı izliyordum. ama gitti güzelim televizyon. neyse dediğim gibi bir türlü alışamadım bu tv ye. şuan ıilanda. satılırsa 43q9900 almayı düşünüyorum. birde şunu sormak istiyorum. 43q9900 üretimlerinin hepsi mb180e ana kart ve ıps panelmi. yoksa farklılklar gösteriyormu. birde 43 inç olanın diyer q9900 modellerinden tek eksiği bufurmu. şimdiden teşekkür ediyorum cevabınız için.
Selam,artık o kalite yok
C coolnext4 resim paylaştı oradanda yansıma bakabilirsiniz.vestel de artık mat panel çoktandır görmüyoruz.gerci marka değil hepsi maliyetten kaçıyor. Ses harici özelliklerin hepsi geçerlidir.
İşin özeti şu; LG olsun Samsun olsun panel üreticileri kendi TV lerin'de kullanarak rakbete gidiyor o da her modelde değil

P Çevrimdışı

pilotosman 

Yeni Üye
20 Eki 2021
9
39

Selam,artık o kalite yok
C coolnext4 resim paylaştı oradanda yansıma bakabilirsiniz.vestel de artık mat panel çoktandır görmüyoruz.gerci marka değil hepsi maliyetten kaçıyor. Ses harici özelliklerin hepsi geçerlidir.
İşin özeti şu; LG olsun Samsun olsun panel üreticileri kendi TV lerin'de kullanarak rakbete gidiyor o da her modelde değil
4 k ve qled teklonojilerini saymassak 43q9900 tv den 42pf9060 tv deki panel kıyasını nasıl yaparsınız. yani nasıl yorumlarsınız.
birde 43q9900 her tv aynı ana kart ve paneli mi kullanıyor. örneyin ikiside 43 olmak kaydıyla fabrikadan çıkan iki ürünün biri va panel diyeri ıps panel kullanma olanağı varmı. yoksa farklılık ekran ebatlarına göremi değişiyor sadece.

Son düzenleme:
eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235
Hangi üründen bahsediyoruz?

Arkadaş 55 olandan bahsediyor yanılmıyorsam. Bizim aldığımız da bu

0DC9A88E-3630-4C90-9E00-221293D64E96.jpg

S Çevrimdışı

sunshines35

Yeni Üye
7 Kas 2021
14
42
43q9900 bu paneli nereden bulabiliriz online sitelerde sınırlı sayıda ilanı mevcut ve fiyat skalası tam oturmamış, yeni bir model mi?

D Çevrimdışı

Dvl35

Yeni Üye
9 Kas 2021
18
35
Merhabalar, 55q9900 paneli nasıldır? 7000TL civarında alınır mı? Ben IPS panelleri daha çok tercih ediyorum. Oda gün ışığı da alıyor ve oraya kurulacak panel. Şuan için oyun konsolum yok. Netflix,Amazon Prime, Maç yayınları ve Normal uydu kanallarını izliyorum. Bu koşullar altında önerir misiniz? Şuana kadar Samsung q60 ve Sony 81j serilerini beğendiğimi söyleyebilirim. Aynı panel kalitesinde ise Vestel'i tercih etmeyi düşünüyorum.

S Çevrimdışı

salih77

Yeni Üye
17 Kas 2021
5
47
Merhabalar, 55q9900 paneli nasıldır? 7000TL civarında alınır mı? Ben IPS panelleri daha çok tercih ediyorum. Oda gün ışığı da alıyor ve oraya kurulacak panel. Şuan için oyun konsolum yok. Netflix,Amazon Prime, Maç yayınları ve Normal uydu kanallarını izliyorum. Bu koşullar altında önerir misiniz? Şuana kadar Samsung q60 ve Sony 81j serilerini beğendiğimi söyleyebilirim. Aynı panel kalitesinde ise Vestel'i tercih etmeyi düşünüyorum.
Merhaba, aynı modelleri takip ediyoruz. Ben de sony 50x81J modeline bakarken burada buldum kendimi. :) Ama vestel 55q9900 radarıma girdi. Toshiba 42WL863 modelini kullanıyorum yeni bir tv alacağım. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235

Güzel tv. Biz yaklaşık iki hafta kadar önce bayiden 8000 e aldık. İnternette daha ucuza var ama internet ile uğraşmak istemedik açıkçası. Q60T yerine kesinlikle bunu tercih ederim. Hatta q70t yerine bunu aldık arkadaşa.

Geri
Üst Alt