Gördüğünüz de böyle mi yoksa hayal meyal mi sezebiliyorsunuz? Bakış açısını ve yönünü değiştirince bu kısım da yer değiştiriyor mu? Bunları bilmek önemli.
Merhaba 55Q9900 modeline sahibim son zamanlarda dikkatimi çeken ekranın üst bölgesinin daha soluk bir renkte olması iyi panel testi yaptığımda görüntü böyleydi sizce sorun var mıdır?
Görüntü böyle hocam. Her açıdan aynı yani. Normal yayınlarda da göze batmaya başladı alt taraflar canlı renk iken üst taraf soluk karanlık duruyorGördüğünüz de böyle mi yoksa hayal meyal mi sezebiliyorsunuz? Bakış açısını ve yönünü değiştirince bu kısım da yer değiştiriyor mu? Bunları bilmek önemli.
Benim 65q9900 de de benzer bir deneyimim oluyor fakat yer ve açı değiştikçe oynuyor. Bunu Adem beyin bir videosunda izlemiştim, paneldeki katmanlar arasında yansıma görülebiliyor.
Yatay açı değil de dikey açıda değişiyor mu, tv nin hizasının üstünden (ayakta) bakınca? Benim tvde de oluyor ama açıyla değişiyor gözle görünce bu kadar fazla bir solukluk yok. Sıkıntı bence açıkçası ama üstadlar daha iyi bilir. Servisi çağırıp şansınızı deneyin.Görüntü böyle hocam. Her açıdan aynı yani. Normal yayınlarda da göze batmaya başladı alt taraflar canlı renk iken üst taraf soluk karanlık duruyor
Adem Helvacı yardımcı olabilir misinizMerhaba panel bilgisi konusunda yardımcı olabilir misiniz.
AUO panel. KaçmazAdem Helvacı yardımcı olabilir misiniz
Üstad hayırlı olsun. Tv yi nereden kaça aldınız sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz.Merhaba panel bilgisi konusunda yardımcı olabilir misiniz.
G Gokhanozkan,
Üstad hayırlı olsun. Tv yi nereden kaça aldınız sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz.
Hepsiburada 4e1d satıcısı dan almıştım 10 gün kadar olduG Gokhanozkan,
Üstad hayırlı olsun. Tv yi nereden kaça aldınız sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz.
Aynı sorun aynı bölgede bende de vardı. Servisi çağırdım, incelediler ve değişim kararı çıktı ve yenisi geldi. Adem beyin Youtube kanalında teşekkür videosu var hatta çok ilgiliydi servis. Benim tvyi mi gönderdiler size acaba
Merhaba 55Q9900 modeline sahibim son zamanlarda dikkatimi çeken ekranın üst bölgesinin dahsoluk bir renkte olması iyi panel testi yaptığımda görüntü böyleydi sizce sorun var mıdır?