Merhaba, sizlerle 50Q9900 kullanımı ile ilgili bir deneyim paylaşmak istedim.
Ürünü Kasım 2021 tarihinde aldım. Yalnızca haftada 5 - 6 saat film izlemek için kullanıyordum.
10 ayda, yaklaşık 200 - 300 saatlik kullanımdan sonra PANEL VE COF arızası verdi.
Yetkili servis değişim önerdi. Fabrika ise önce panel değişimi önerip, sonrasında ürünün değiştirilmesini kabul etti. Daha önceki acı tecrübelerimden ötürü, 15 yıldır VESTEL ürünü almıyordum. Bu ürünün özelliklerini görünce bir şans vermek istedim.
Değişim için gelen ürün ile il kullandığım ürünün görüntü kalitesi arasında ciddi fark var. Yeni ürün (yeni seri) daha kaliteli. VESTEL 'in hala standart bir şekilde ürün üretebildiğinden emin değilim. 15 yıldır kullandığım ,TOSHIBA Polonya Fabrikasında Üretilmiş TOSHIBA marka ürün hala kusursuz şekilde çalışırken VESTEL 1 yılı doldurmadan çuvalladı. Yaşadığım tecrübeden sonra, VESTEL üretimi TOSHIBA ürünlerinin de eskisi kadar sağlam olmayacağını düşünüyorum.
VESTEL ürününe sahip çıksa da, kalite açısından yine sınıfta kaldı. Ürünün özellikleri güzel ama almadan önce iki kere düşününün.
Yetkili servise ilgi, tavsiye ve hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ederim.