Vestel 43Q9900 50Q9900 55Q9900 65Q9900 Teknik Özellikler

M Çevrimdışı

maymunkral 

Aktif Üye
30 May 2018
358
42
Teşekkür ederim. Kesinlikle öyle. Ürüne sahip çıkmaları sevindirici. Ancak Vestel kalite konusunda son şansını da kaybetti.
Hem lg hem de Sony led Tv ye sahiptim. İkisinde de türlü türlü sorunlarla karşılaştım. Lg yine çözüm buluyor. Sony hiç oralı değil. O nedenle son ürünlerde Grundig ve Vestel tercih ettim. En azından yerli firma olduğu için servis ve muhataplık konusunda daha rahat hareket edebilirim diye.

C Çevrimdışı

CudiTheKid

Yeni Üye
8 Ağu 2022
11
30
Merhaba,55Q9900 ile dahil oldum bende kullanicilar arasina.

Aktif kullanan kisilerden kullandiklari goruntu ayarlariyla alakali bilgi alabilir miyim.

H Çevrimdışı

hhakan

Yeni Üye
18 Eki 2022
2
27
IMG_20221021_215340.jpg

Merhaba, aranıza 55Q9900 ile katıldım panel hakkında bilgisi olan var mı yardımcı olabilir misiniz? Adem Helvacı Adem Helvacı

Son düzenleme:
MadShark Çevrimdışı

MadShark

Yeni Üye
11 Eki 2022
17
49
Teşekkür ederim. Kesinlikle öyle. Ürüne sahip çıkmaları sevindirici. Ancak Vestel kalite konusunda son şansını da kaybetti.
peki üstad ;

Vestel alma , Toshiba alma , Grundig alma Arçelik alma ,Samsung'da Lg' de de benzer problemler var, yeni bir serzeniş okudum Sony servis ilgilenmedi diye. Philips için Adem hocam bas bas bağırıyor , teknik bilgi vermedikleri için teknik olarak inceleyemiyoruz diye.
Peki şimdi soruyorum , gruptaki TV yenileyecekler camiası olarak biz ne yapalım,ne alalım ??? :)

S Çevrimdışı

ssavaronaa

Yeni Üye
31 Eki 2022
2
35
55q9900 tv hangi panel ve anakart var acaba bende
sn : 8867434200255

WhatsApp-Image-2022-10-31-at-19.34.17.jpg

acaba panel ve anakart bilgisi alabilirmiyim eksi artı yönlerini söğlersenin menun olurum teşekkürler

S Çevrimdışı

sean3772

Yeni Üye
21 Ağu 2022
6
34
Olmazı başarmış, AUO paneli kapmışsınız :kiskis
Adem bey sizden cevap almak inanın çok mutlu etti beni vestel sadece panel yapı tipi paylaştı benimle va olduğunu söyledi ne yaptıysam üretici firmayı paylaşmamıştı. Söylediklerinizden şansımın yaver gittiğini anlıyorum bu alış verişte. Kanalınızda ve diğer bütün platformlarda sıkı takipçinizim.Emekleriniz için çok teşekkür ederim😊😊

T Çevrimdışı

thekingmat

Yeni Üye
18 Eki 2022
11
27
Merhaba, sizlerle 50Q9900 kullanımı ile ilgili bir deneyim paylaşmak istedim.

Ürünü Kasım 2021 tarihinde aldım. Yalnızca haftada 5 - 6 saat film izlemek için kullanıyordum. 10 ayda, yaklaşık 200 - 300 saatlik kullanımdan sonra PANEL VE COF arızası verdi.

Yetkili servis değişim önerdi. Fabrika ise önce panel değişimi önerip, sonrasında ürünün değiştirilmesini kabul etti. Daha önceki acı tecrübelerimden ötürü, 15 yıldır VESTEL ürünü almıyordum. Bu ürünün özelliklerini görünce bir şans vermek istedim. Değişim için gelen ürün ile il kullandığım ürünün görüntü kalitesi arasında ciddi fark var. Yeni ürün (yeni seri) daha kaliteli. VESTEL 'in hala standart bir şekilde ürün üretebildiğinden emin değilim. 15 yıldır kullandığım ,TOSHIBA Polonya Fabrikasında Üretilmiş TOSHIBA marka ürün hala kusursuz şekilde çalışırken VESTEL 1 yılı doldurmadan çuvalladı. Yaşadığım tecrübeden sonra, VESTEL üretimi TOSHIBA ürünlerinin de eskisi kadar sağlam olmayacağını düşünüyorum.

VESTEL ürününe sahip çıksa da, kalite açısından yine sınıfta kaldı. Ürünün özellikleri güzel ama almadan önce iki kere düşününün.

Yetkili servise ilgi, tavsiye ve hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ederim.

thumbnail_IMG-20220927-WA0002.jpg
LG panel mi geliyor hala? IPS bir tv arıyorum ama düşük fiyatlara hep VA panelli tvler geliyor araştırdığım kadarıyla

honourb Çevrimdışı

honourb

Yeni Üye
15 Kas 2022
1
50
Merhaba !
11.11 indiriminde 65Q9900 model Vestel tv aldım.
Seri no: 8890548 200137
Panel ve anakart öğrenmem mümkün mü acaba ?
Teşekkürler

S Çevrimdışı

seberhan1907

Yeni Üye
15 Nis 2020
6
34
arkadaşlar 55q9900 model televizyon mevcut. fakat wireless display özelliği hiç stabil çalışmıyor. notebook ekranını samsung tv'ye sorunsuz bağlayabilirken vestel tvey bağlayamıyorum. bağlantı hatası veriyor sürekli. aynı sorunu yaşayan veya çözüm hakkında bilgisi olan var mıdır?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
arkadaşlar 55q9900 model televizyon mevcut. fakat wireless display özelliği hiç stabil çalışmıyor. notebook ekranını samsung tv'ye sorunsuz bağlayabilirken vestel tvey bağlayamıyorum. bağlantı hatası veriyor sürekli. aynı sorunu yaşayan veya çözüm hakkında bilgisi olan var mıdır?
Aynı sorunla hep karşılaştık karşılaşıyoruz. Kesin çözüm her zaman harici bir kablodur. Kendi TVimde bile telefondan baglanmam hep sıkıntı sürekli ilk kurulum yaparak ilerliyorum

Geri
Üst Alt