Hdmı 1 de bütün destekler varTELEVİYONDAKİ 3 HDMI GİRİŞİDE 2.0 MI DEĞİLSE HANGİSİ 2.0 YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER. #fikoloji
S scarface06, F fikoloji
Eğer düşük destek varsa hdmı 2 ve 3 tür
Hdmı 1 de bütün destekler varTELEVİYONDAKİ 3 HDMI GİRİŞİDE 2.0 MI DEĞİLSE HANGİSİ 2.0 YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER. #fikoloji
S scarface06, F fikoloji
Değerli arkadaşlar 65q9900 serisi TV aldım. Ips panel. Görüntü de ses de harika. Salonda kullanıyorum. Duvara montaj yaptırdım. Özellikle sinema için kullanıyorum. Jbl ses dolby atmos harika. Tabii sesten ne istediğinize bağlı. 100 bin liralık sistemle de kıyaslamıyorum.
Bir konuda bilgiye ihtiyacım var. Vestel smart Center uygulamasını kullanıyorum. Yalnız YouTube ve Netflix üzerine arama için klavyesini kullanamıyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı? Diğer bir sorum da appcenterde olan bir uygulamayı Ana ekrana ekleyemiyorum. Bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum.
Favori tuşuna basınca ssiptv mi açılıyor yoksa appstore miSSiptv yi yükleyebildim ama uygulamayı hiçbir şekilde açacak anaekranda simgesini bulamadım. Çareyi Netflix tuşunun altındaki favori tuşuna atayarak buldum.
ssiptvde favoriye aldığım ekran. İster ssiptv ana ekranı, istersem iptv listemde. Hangisindeyken favorilememe göre.Favori tuşuna basınca ssiptv mi açılıyor yoksa appstore mi
Alla alla yeni modellerde alınıyor muydu, çünkü eskilerde bu işlem yapmıyordu bende öğrenmek istedimssiptvde favoriye aldığım ekran. İster ssiptv ana ekranı, istersem iptv listemde. Hangisindeyken favorilememe göre.
Valla alınıyor. 65q9900. Netflix tuşu altında yıldız içinde 1 simgesiyle. Uzun basılı tutunca istenilen uygulama atanılabiliyor. İstenilen uygulamayı açmış olmak gerekiyor tabi.Alla alla yeni modellerde alınıyor muydu, çünkü eskilerde bu işlem yapmıyordu bende öğrenmek istedim
Evet favori atamayı biliyorum. Sıkıntı şu idi uygulama içindeki uygulama atanmıyordu. Örnek ssiptv bu tuşa kısa yıl olarak atanmıyordu.Valla alınıyor. 65q9900. Netflix tuşu altında yıldız içinde 1 simgesiyle. Uzun basılı tutunca istenilen uygulama atanılabiliyor. İstenilen uygulamayı açmış olmak gerekiyor tabi.
Evet atanıyor favori tuşuna istenilen uygulamaEvet favori atamayı biliyorum. Sıkıntı şu idi uygulama içindeki uygulama atanmıyordu. Örnek ssiptv bu tuşa kısa yıl olarak atanmıyordu.
Denk gekince deneyeceğim çok teşekkürlerEvet atanıyor favori tuşuna istenilen uygulama
Merhabalar,F fikoloji Video için teşekkürler uzun zamandır bekliyordum. Kendime 43Q9900 satın aldım, beklemedeyim şimdi. TV olarak değilde monitor olarak kullanılacak ve ham 4K videolar izlenecek. Detaylı panel bilgileri için Panelook sitesinden link verebilir misiniz ?
Sanırım 43" için karma panel kullanılmamış ve sadece LG IPS. Sorularım şunlar:
- 8 Bit + FRC mi yoksa 10 Bit mi ?
- DCI - P3, sRGB, NTSC, Adobe RGB gibi renk gamutlarının yüzde kaçını kapsıyor ?
- Min parlaklık değeri kaç nit ?
- Kontrast oranı nedir ?
- Kaç ms tepki süresi var ?
Bilgilendirme için teşekürler.
bende denedim olmadı store açılıyor. bir video atabilir misiniz?denedim oluyor atanıyor app storeden ss ıp tv ye girin yıldız tuşuna basılı tutun app store yönlendiriyor.