Vestel 43Q9900 50Q9900 55Q9900 65Q9900 Teknik Özellikler

F Çevrimdışı

Ferrhat

Yeni Üye
10 Mar 2022
4
34
Vestel 65q9900 TV aldım siyah ekranda böyle görüntü var normal mi

IMG_20220310_193638.jpg

S Çevrimdışı

seyhanmf

Yeni Üye
20 Şub 2022
29
37
??peki led tv mi alalım yoksa qled tv mi yukarıda aslında onu sormuştum
2 gün oldu TV alalı kuralı... Öncelikle uydu kanalları izlemiyorum onu belirteyim... Netflix ve YouTube sadece. Netflix te harika bir görüntü aldım hatta Sony xh9077 den daha iyi görüntü var (ya da Sony in ayarları yapılmamış ??? )
Sese gelince Dolby atmos aktif olunca 1/5 ses yüksekliği arası hafif bir tıslama oluyor normal moda koyunca sesi kayboluyor .... Ses seviyesi 6 ve yukarısı hiç bir sıkıntı Yok :)
Açıkçası TV yi çok beğendim ben ?

S Çevrimdışı

seyhanmf

Yeni Üye
20 Şub 2022
29
37
İyi hafta sonları herkese ? Bugün Vestel servisi aradım maalesef arıza kaydı için çünkü bu ses sorunu biraz canımı sıktı ☹️ dediğim gibi bir tıslama boğuk bir ses geliyor arka planda düşük ses seviyesinde baya belli oluyor tabi ki sessiz film sahnelerinde de ... ayarlardan olabilir mi acaba , başkası böyle bir sorunla karşılaştı mı? dolby atmosu açtığım zaman daha da belli oluyor sorun ... Pazartesi servis gelecek ve bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim ?????

F Çevrimdışı

fufu06

Yeni Üye
9 Ocak 2022
39
38
İyi hafta sonları herkese ? Bugün Vestel servisi aradım maalesef arıza kaydı için çünkü bu ses sorunu biraz canımı sıktı ☹️ dediğim gibi bir tıslama boğuk bir ses geliyor arka planda düşük ses seviyesinde baya belli oluyor tabi ki sessiz film sahnelerinde de ... ayarlardan olabilir mi acaba , başkası böyle bir sorunla karşılaştı mı? dolby atmosu açtığım zaman daha da belli oluyor sorun ... Pazartesi servis gelecek ve bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim ?????
dolby atmos otomatikte kalsin, hemen altindaki ayarda "smart" ya da "muzik" secili kalsin. daha asagilarda "AVL" her zaman kapali kalsin. Boyle deneyince sorun var mi

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fufu06

Yeni Üye
9 Ocak 2022
39
38
Netflixde dolby vision formatindaki filmlerden ozellikle gunduzleri keyif alamiyorum, ips olmasindan ve FALD olmadigi icin sanirim. Ekran karanlik geliyor. Bunu iyilestirmenin bir yontemi var midir acaba

M Çevrimdışı

micro40

Yeni Üye
4 Mar 2022
10
31
Bazı filmlerden özellikle insanlar yürürken takıla takıla yürüyor gibi geliyor çok sinir bozucu acaba ayarlarda çözümü varmı

Bazı filmlerden özellikle insanlar yürürken takıla takıla yürüyor gibi geliyor çok sinir bozucu acaba ayarlarda çözümü varmı
Not: video ile alakalıymış herhalde farklı videolarda denedim herhangi bir problem yok.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt