Forumda burada seri nosunu paylaşmıştım LG IPS dediler valla ???Hangı panel var; ogrenebıldın mı?
Forumda burada seri nosunu paylaşmıştım LG IPS dediler valla ???Hangı panel var; ogrenebıldın mı?
Vestel normal led tv mi yoksa qled miTeşekkürler ? Ben Bursa dan bayiden aldım.... TV+ kurutma makinesi + ankastre fırın = 17.500 aldım hepsini
55q9900 model qledVestel normal led tv mi yoksa qled mi
Değer yani verilen paraya bi vestel olmasına rağmen55q9900 model qled
Yani ben 3 parça aldığım için biraz uyguna geldi diye düşünüyorum ... Ya da ins öyledir ???Değer yani verilen paraya bi vestel olmasına rağmen
??peki led tv mi alalım yoksa qled tv mi yukarıda aslında onu sormuştumYani ben 3 parça aldığım için biraz uyguna geldi diye düşünüyorum ... Ya da ins öyledir ???
2 gün oldu TV alalı kuralı... Öncelikle uydu kanalları izlemiyorum onu belirteyim... Netflix ve YouTube sadece. Netflix te harika bir görüntü aldım hatta Sony xh9077 den daha iyi görüntü var (ya da Sony in ayarları yapılmamış ??? )??peki led tv mi alalım yoksa qled tv mi yukarıda aslında onu sormuştum
Vestel 65q9900 TV aldım siyah ekranda böyle görüntü var normal mi
dolby atmos otomatikte kalsin, hemen altindaki ayarda "smart" ya da "muzik" secili kalsin. daha asagilarda "AVL" her zaman kapali kalsin. Boyle deneyince sorun var miİyi hafta sonları herkese ? Bugün Vestel servisi aradım maalesef arıza kaydı için çünkü bu ses sorunu biraz canımı sıktı dediğim gibi bir tıslama boğuk bir ses geliyor arka planda düşük ses seviyesinde baya belli oluyor tabi ki sessiz film sahnelerinde de ... ayarlardan olabilir mi acaba , başkası böyle bir sorunla karşılaştı mı? dolby atmosu açtığım zaman daha da belli oluyor sorun ... Pazartesi servis gelecek ve bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim ?????
Denedim aynı değişen bir şey olmadı ??dolby atmos otomatikte kalsin, hemen altindaki ayarda "smart" ya da "muzik" secili kalsin. daha asagilarda "AVL" her zaman kapali kalsin. Boyle deneyince sorun var mi
Not: video ile alakalıymış herhalde farklı videolarda denedim herhangi bir problem yok.Bazı filmlerden özellikle insanlar yürürken takıla takıla yürüyor gibi geliyor çok sinir bozucu acaba ayarlarda çözümü varmı