Vestel 43Q9900 50Q9900 55Q9900 65Q9900 Teknik Özellikler

M Çevrimdışı

micro40

Yeni Üye
4 Mar 2022
10
31
IMG_20220304_182136.jpg

Bu gün bu ürünü inceledim 65q9900 almayı düşünüyorum ancak parlaklığı biraz düşük geldi ekran aşağıdaydı belkide ondandır. Acaba bu va mi IPS mıydı.

M Çevrimdışı

micro40

Yeni Üye
4 Mar 2022
10
31
Boe disipay panel IPS
Ustam cevabın için çok teşekkür ederim. Acaba LG IPS ile ne gibi fark görebilirim. Birde parlaklık değeri düşük geldi. Yukarısında HD serisi vardı o daha parlaktı. Normalde sizden dinlediğim kadarıyla qled daha parlak olması gerekmez mi ? Parlaklık ayarını yuksekletmeyi denedik. Ama sanki bir şey değişmiyordu. Ancak cihaz belden aşağıda idi.

M Çevrimdışı

micro40

Yeni Üye
4 Mar 2022
10
31
Birde ustam 65 için LG IPS panel istemek için bayi ye ne demem gerekir. Çünkü bilgileri pek yok

Ö Çevrimdışı

Ömerfarukkasap

Yeni Üye
7 Mar 2022
19
24
Merhabalar , bugün 55Q9900 TV nin kurulumunu teknik servis gerçekleştirdi. Bu TV için ideal görüntü ayarları elinizde mevcutsa paylasabilir misiniz ?
Kardeşim hayırlı olsun tvden memnun kaldın mı almaya niyetim var incelemeleri de izledim ıps panel güzel bi görüntü sağlıyor mu

F Çevrimdışı

fufu06

Yeni Üye
9 Ocak 2022
39
38
Yuksek cozunurlukte yakindan bakinca goruluyor uzaktan ise logolar ve yazilar noktali hizasiz gorunuyor.
Şu an normal sd yayina ait bir fotograf var yarin hd yayinda ki goruntuyu yollayabilirim.

20211221_161445.jpg

20211221_201608.jpg
20211221_201427.jpg
20211221_201400.jpg

Bu resimde sanki sulu boya ile renkler karismis gibi gorunuyor. Hd yayinlar normalde bu sd yayinlar her televizyonda bu kadar mi kotu??
ayarlarda gurultu azaltmayi komple kapatin de contour ayarini da kapali tutun. Tv 55 inc, sd yayinlarda normal, hd yayinlardaki performansini guzel buldum. Eski tvniz kucuk boyuttaysa onunla kiyaslamayin. Buyudukce daha bozuk gelebilir.

C Çevrimdışı

CanMurat 

Aktif Üye
26 Eki 2018
263
Aynen şu anda LG
Marka konusunda yorumum yok bilgis sahibi değilim
55Q9900 ıcın 2 adet IPS, 2 adet VA olmak uzere 4 farklı panel tercıhı gozukuyor. Fakat montajda guncel durumda bır degısıklık var mı? LG IPS'e devam mı?
Sıparıs verecegım fırmadan (yetkılı onlıne bayı) serı no talep ettım: Stoksuz calıstıklarını; sıparısın dogrudan Vestel tarafından sevk edılecegınden dolayı yardımcı olamayacaklarını belırttıler. Fırmalar zaten bu serı no paylasmak konusunda cok ısteksızler. Zaten bu karma panel mantıgı cok sacma ya; neyse: Adem Bey bu mantıgın sacmalıgından bahsetmıstı zaten.
Lojıstıkte arka planda operasyonun nasıl yurudugunu bılen bırı olarak; bu serı no talebının karsılanması, (Elınde stok bulunduran esnaf harıcınde) o kadar zor kı? Mesela Amazon'u ele alalım: Bızım ıletısım kuracagımız departman ıle depo kısmı tamamen ayrı. Sıparıs depoya duser; o urun kullanılan teknolojıye gore tamamen otomatık olarak veya ekıpman ıle alınarak sevke gonderılır. Bu trafıkte o serı numarasının bıze gelmesı tam bır zulum. Operasyonel acıdan karsılıgı da yok: Hadı dıyelım musterı memnunıyetı ıcın Amazon bunu da yaptı ve paylastı: O urunu depoda sana nasıl opsıyonlayarak bekletecek? Nereden tutsan sıkıntı

S Çevrimdışı

seyhanmf

Yeni Üye
20 Şub 2022
29
37
Bugün kuruldu 55q9900 bunu aldım geçtim valla araştır dur bitmek bilmiyor bu çile ? fiyatlar da her gün artıyor valla ... Pixel testini yaptım bir sorun yok diğer test neydi ama unuttum?? görüntü güzel valla sese bayıldım (not: diğer odada 5+1 ses sistemi var)... TV yi yatak odası için Netflix ve YouTube iZlemek için aldım.... Başka ne tür testler yapabilirim ya da yapmam gerekiyor....

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bugün kuruldu 55q9900 bunu aldım geçtim valla araştır dur bitmek bilmiyor bu çile ? fiyatlar da her gün artıyor valla ... Pixel testini yaptım bir sorun yok diğer test neydi ama unuttum?? görüntü güzel valla sese bayıldım (not: diğer odada 5+1 ses sistemi var)... TV yi yatak odası için Netflix ve YouTube iZlemek için aldım.... Başka ne tür testler yapabilirim ya da yapmam gerekiyor....
Hayırlı olsun

C Çevrimdışı

CanMurat 

Aktif Üye
26 Eki 2018
263
Hayırlı olsun.
Ben de suan sıparıs verme arefesındeyım. Hangı fıyata, nereden aldınız?

Geri
Üst Alt