Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,767
FTP BackupUsb neden takılı ,dlna mı yoksa log mu tutuyorsun
FTP BackupUsb neden takılı ,dlna mı yoksa log mu tutuyorsun
soru bana degil ama care powerlineMerhabalar Sota, size danışmak istediğim bir mevzu var.
Kısmetse yaza düğün yapıp, evleniyorum. Haliyle evde değiştiriyoruz. Şuan oturduğum ev eski bina olduğu için Zyxel VMG3925-B10B modem iş görüyor.
Ama yeni taşınacağım ev perde beton olduğu için sıkıntı çıkacaktır. Aynı site içerisinde oturan arkadaşlarımda wifi çekmiyor diye ağlaşıyorlar.
TV ve çalışma odasına tesisattan ethernet prizi koyduruyorum. Prizden hemen kablo ile TV ve bilgisayara bağlayıp kurtulacağım. Ama evin geri kalanında da wifi sorun yaşatmasın istiyorum. Bana f/p türünde nasıl bir konfigürasyon önerebilirsiniz.
Ev L şeklinde gidiyor. Modem I tarafının başında olacak, sonunda da yatak odası. L nin sonunda da çalışma odası olacak. Telefon için wifi gerekir sadece.
Umarım anlatabilmişimdir Çok pro kullanıcı değilim.
soru bana degil ama care powerlineZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Modemi bridge mode'a alıp devamına kaliteli bir router takmak.Yok yahu öyle şey olur mu, ben Sota konuyu ele geçirmiş diye, direk ona sorayım dedim ama her cevaba açığım.
Bana f/p olarak hem 100mb kadar destekli vdsl modem hemde sonrası için mesh yada router yada başka bir çözüm gerekli.
Ben aslında L şeklindeki koridorun başına modemi diğer başına da router koyup, ethernetle bağlarım diyordum ama yapamıyorum. Koridorda girintiler çıkıntılar filan olduğu için düzgün durmayacak. Ya modemin yanında olacak bişi yada sizin gösterdiğiniz tarzda bişi olmalı gibi.
Modemi bridge mode'a alıp devamına kaliteli bir router takmak.
Para, çokomel ilişkisi.
O işin ehli ben değilim ne yazık ki.Peki modem + router için tavsiyeleriniz neler olur.
Bu iş için en en en fazla 1k yı gözden çıkardım diyebilirim.
Zor iş o be ben hala yapamadım bridge al router ı bağla sinyal yokModemi bridge mode'a alıp devamına kaliteli bir router takmak.
Para, çokomel ilişkisi.
Vardır bir yolu vardır.Zor iş o be ben hala yapamadım bridge al router ı bağla sinyal yok
Hocam 2-3 kere bende yapamadım, hatta koca şirketin it yöneticisi bağlandı birşeyler yaptı beceremedi. En son tüm modemleri resetledim yavaş yavaş sakince tüm gerekli işlemleri yaptım oldu.Zor iş o be ben hala yapamadım bridge al router ı bağla sinyal yok
Merhaba eviniz perde betonsa Size High Power ürün lazım ( TPLink 841HP), High gain ürünlerle perde betonu delemezsiniz.Merhabalar Sota, size danışmak istediğim bir mevzu var.
Kısmetse yaza düğün yapıp, evleniyorum. Haliyle evde değiştiriyoruz. Şuan oturduğum ev eski bina olduğu için Zyxel VMG3925-B10B modem iş görüyor.
Ama yeni taşınacağım ev perde beton olduğu için sıkıntı çıkacaktır. Aynı site içerisinde oturan arkadaşlarımda wifi çekmiyor diye ağlaşıyorlar.
TV ve çalışma odasına tesisattan ethernet prizi koyduruyorum. Prizden hemen kablo ile TV ve bilgisayara bağlayıp kurtulacağım. Ama evin geri kalanında da wifi sorun yaşatmasın istiyorum. Bana f/p türünde nasıl bir konfigürasyon önerebilirsiniz.
Ev L şeklinde gidiyor. Modem I tarafının başında olacak, sonunda da yatak odası. L nin sonunda da çalışma odası olacak. Telefon için wifi gerekir sadece.
Umarım anlatabilmişimdir Çok pro kullanıcı değilim.
modem router markaları ve İSS operatörünüz nedirZor iş o be ben hala yapamadım bridge al router ı bağla sinyal yok
Merhaba eviniz perde betonsa Size High Power ürün lazım ( TPLink 841HP), High gain ürünlerle perde betonu delemezsiniz.
841HP üzerinde 2x9dbi sökülebilir antenler gelmekte bunları söküp yerine 2x2dbi yada 1x2dbi + 1x5dbi gibi kombinasyon yaparak
dairesel yayın gücü yapmanız gerekir.