Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,762
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
incele istersen fiyat,hiz orani olarak cazipler.Maksimum 4 kişi oluyor. Sıcaklığı ölçmedim hiç. Nasıl ölçeceğim.Modeme ayni anda wifi olarak kac kisi baglaniyor.
modem sicakligini kontrol ettiniz mi.
elinizle olcmeniz yeterli tatli sicakli varsa normaldirMaksimum 4 kişi oluyor. Sıcaklığı ölçmedim hiç. Nasıl ölçeceğim.
Babam kabul etmiyo benim karşımda muhattap olacağım adam lazım diyo ??Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.incele istersen fiyat,hiz orani olarak cazipler.
Babam kabul etmiyo benim karşımda muhattap olacağım adam lazım diyo ??
Modem tv arkasında duruyor. Belki söylediğiniz gibidir.elinizle olcmeniz yeterli tatli sicakli varsa normaldir
ciddi isinma varsa wifi performansinda dusme kacilmaz hale gelir.
isinma fazlaysa hava akiminin olduğu yere modemi koymaniz daha dogru olur.
Gerçek kişi arıyo babam. Bölge müdürlüğü bayi felan ??Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.musteri hizmetleri var diye biliyorum.
Turksat kullaniyorum yaklasikGerçek kişi arıyo babam. Bölge müdürlüğü bayi felan ??
Bir de karadeniz bölgesine gelse şu turksatTurksat kullaniyorum yaklasik
8 sene oldu heralde.
2 defa aradim musteri hizmetlerini
1. genel ariza varmis suan yapabilecegimiz birsey yok dedi.
2. aksam aradin modemden upload alamiyordum.
yeni aldigim mikrotik routerboard bruteforce korumasi yazmadigim icin saldiri yiyormusum. gec farkettim.
servis sabah geldi.
tabi gece ben sorunu anlayip cozmustum.
vehasil 8 yildir sorunsuz kullaniyorum.
Harika hizmet veren firma.Bir de karadeniz bölgesine gelse şu turksat
Usb neden takılı ,dlna mı yoksa log mu tutuyorsunkendi uygulamam tum yuk mikrotikte
Usb neden takılı ,dlna mı yoksa log mu tutuyorsun
Sota reis arkadaşıma ADSL/VDSL modemlerden lazım, ne önerirsin F/P olarak? Evde 2 kişi kalıyorlar, en fazla 4-5 cihaz girer senede belli günler.