muratala5361
Süper Üye
- 3 Şub 2019
- 1,906
- 22
Bişey sorcam 4 temmuzda internetin taahhüdü bitiyo tt den taahhüd yenilerken modemden memnun değiliz iyi çekmiyo desek yeni modem verirler mi? Yada süperonline dsl hatta geçsek memnun kalırmıyız?
Modem size mi ait kiralamami.Bişey sorcam 4 temmuzda internetin taahhüdü bitiyo tt den taahhüd yenilerken modemden memnun değiliz iyi çekmiyo desek yeni modem verirler mi? Yada süperonline dsl hatta geçsek memnun kalırmıyız?
Hiç bi bilgim yok nerden öğrenebilirizModem size mi ait kiralamami.
kiralamaysa değişim yaparlar.
fatura bilgilerinde kiralama ucreti yazar.Hiç bi bilgim yok nerden öğrenebiliriz
Yok öyle bişey muhtemelen almışız parayla. Süperonline dsl mantıklımı sence tt biraz pahalı sanki bide yenilemek için aradıklarında gb bittikten sonra int bağlantısı kesilecek felan diyodufatura bilgilerinde kiralama ucreti yazar.
turksat kablonet var mi. bulunduğunuz lokasyonda.Yok öyle bişey muhtemelen almışız parayla. Süperonline dsl mantıklımı sence tt biraz pahalı sanki bide yenilemek için aradıklarında gb bittikten sonra int bağlantısı kesilecek felan diyodu
Yenimahallenin her yerinde var bi bizim mahallede yok. Süperonline fiberde 1 alt sokakta var bizim sokak ve üst sokaklarda yok. ?? 8 senedir şuanki evimizde oturuyoruz ne internet çalışması gördük ne başka bişeyturksat kablonet var mi. bulunduğunuz lokasyonda.
Turksata gidip talepte bulunun eger köşebaşında yada yakın mesafede boxlari varsaYenimahallenin her yerinde var bi bizim mahallede yok. Süperonline fiberde 1 alt sokakta var bizim sokak ve üst sokaklarda yok. ?? 8 senedir şuanki evimizde oturuyoruz ne internet çalışması gördük ne başka bişey
Mail atmıştım mahallenize yakın zamanda mahallenize yakın zamanda gelmesi imkansız ama isteğinizi sıraya alıyoruz diye. Bizim evden 300 metre uzaklıkta kablonet altyapısı var ama getirmezler herhaldeTurksata gidip talepte bulunun eger köşebaşında yada yakın mesafede boxlari varsa
gerekli kablolamayi yaparak evinize box yerlestiriyorlar.
300mt kablonetMail atmıştım mahallenize yakın zamanda mahallenize yakın zamanda gelmesi imkansız ama isteğinizi sıraya alıyoruz diye. Bizim evden 300 metre uzaklıkta kablonet altyapısı var ama getirmezler herhalde
Modeme ayni anda wifi olarak kac kisi baglaniyor.Madem modem konusu bir soru sorayım size ?
Modem ışıkları gayet stabil çalıştığını gösterirken wifi'de ara ara duraklama oluyor. Sayfa yüklenmesini falan bekliyorum. Bazen bir anda yükleniyor. Sanki internet kopup geliyor gibi ama modem ışıklarına anormallik yok. Modemi değiştim pek bi fark olmadı.
Gönül ister kablonet olsun ama ya tt yada süperonline dsl yapcaz heralde300mt kablonet
5ghz'da point to point yapacaksin.
oh miss.