Adem Helvacı
Süper Üye
O zaman bu anket her geçen gün daha da geçersiz olacak demektirAdem abi yeni videolar geldiğine göre anket geçersiz,oyların yeniden sayılması, hatta anketin tekrarı gerekir.
Ne diyorum yaw hatlar karıştı pardon.
![]()

O zaman bu anket her geçen gün daha da geçersiz olacak demektirAdem abi yeni videolar geldiğine göre anket geçersiz,oyların yeniden sayılması, hatta anketin tekrarı gerekir.
Ne diyorum yaw hatlar karıştı pardon.
![]()

300 watt güç tüketimi, plazma sıcakken iyi verim veriyor ve ses çıkmasın diye fansız yapmak zorunda kalmaları yüzünden plazmanın hem faturaya tecavüz edip hem ömrünün kısa kalması -hem panel hem devre kartları- panellerin garanti geri dönüşlerini çok arttırıyordu. firmalar da bunu istemiyor. garanti bitsin tüketici naparsa yapsın mantığında oldukları için led e yöneldiler.[SUP]Uzun zaman sonra selamlar, ankete Va panel dedim ama karanlık bir film izleyeceksem hemen yan odadaki plazmama geçiyorum keşke devam edebilseydi plazmalar [/SUP]
Malüm marka IPS denilince akla gelen markadır. Aynı Zamanda OLED panel üreten tek marka.Anlaşılmıştır sanırım...hangi malum marka o? bi sürü marka uyanıklık yapıyor da
üstüne bildiğim kadarı ile ips daha pahalı ya da en azından bize satışı daha pahalı yapılıyor. ama enerji sarfiyatı zaten va>ips>tn panel.

Yaz sezonu çok yoğun geçiyor hocam çoğu zaman yemeği yer yemez yatıyorum arada takip etmeye çalışıyorum kolaylıklar dilerim ?Hoşgeldin, hayırdır yoktun bir ara?
Güzel soru @Pixel Teknoloji @Adem HelvacıAynı ebattaki IPS ve VA panelli televizyonların, aynı noktaya DARBE GELMESİ SONUCU; HANGİSİ DAHA ÇOK KIRILGANDIR?