Uydu alıcısı (Receiver) Tavsiyesi

100-150 tl artık iyi cihaz bulmak imkansız ekonomi çok eyiiiiiiiiiiiii.

Vatan Bilgisayar'dan 119 liraya Next Kanky aldım. Şimdilik iyi. Kanal geçişleri 2-3 saniye civarı eski Hiremco alıcım 1,5 sn kadardı. Akıllı kumanda ile 2. kumandayı ortadan kaldırdım.

Next Kanky tarzı mini uydu alıcıların yorumlarına baktım şikayet eden de çok memnun olan da çok.

3-5 ay sonra bozulmasın da sadece tv izlemeye yetse yine yeter bize.

Kutulu sağlam bişey olsun maksat.

100-150 arası modeller belli ama en sorunsuzunu bulmak mesele.

Sogutucu yetersiz ona fan tak
Altında laptop fanı koydum.Çalışırken iyi.Kapatınca haliyle laptop fanını taktığım usb yuvasından elektrik alamadığı için fan duruyor.:Lakin stand by da çalışmıyorken niye ısınıyor onu anlamadım.( İçindeki fanı laptop fanı ile değiştirebilirmiyim acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Altında laptop fanı koydum.Çalışırken iyi.Kapatınca haliyle laptop fanını taktığım usb yuvasından elektrik alamadığı için fan duruyor.:Lakin stand by da çalışmıyorken niye ısınıyor onu anlamadım.( İçindeki fanı laptop fanı ile değiştirebilirmiyim acaba?
Enteresan olan sunplus işlemcili redline uydu alıcım vardı, yandı,o hiç mi hiç ısınmazdı.

@digiulama, hocam internetiniz var mı diye sordunuz sonra unuttunuz sanırım.
Nasıl bişey tavsiye edersiniz, yeterki sorun çıkarmasın kanal geçişleri tatmin etsin.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Enteresan olan sunplus işlemcili redline uydu alıcım vardı, yandı,o hiç mi hiç ısınmazdı.
Ben m220 yaptım dönüşüm bir saatte alev gibiydi

@digiulama, hocam internetiniz var mı diye sordunuz sonra unuttunuz sanırım.
Nasıl bişey tavsiye edersiniz, yeterki sorun çıkarmasın kanal geçişleri tatmin etsin.
Elşmde bir tane var cccam performansı olsun iptv performansı olsun mükemmel bir cihaz

Ben m220 yaptım dönüşüm bir saatte alev gibiydi
Sorunu çözdük,enerji tasarrufu ayarı varmış onu yapınca,standby da artık saat göstermiyor sadece kırmızı bir led yanıyor.Ve ısınmıyor.

bütçesi uygun olanlara sungate tıtanı tavsiye ederim 2 aydır kullanıyorum gayet başarılı bir ürün.

Geri
Üst Alt