digiulama
Süper Üye
- 5 Nis 2018
- 882
- 43
Sogutucu yetersiz ona fan takArkadaşlar, bu cihaz, stand by konumundayken bile ısınıyor.Neden bu kadar sıcak kanlı olabilir bir cihaz????
Sogutucu yetersiz ona fan takArkadaşlar, bu cihaz, stand by konumundayken bile ısınıyor.Neden bu kadar sıcak kanlı olabilir bir cihaz????
Evet evde internet var. HDMI girişli 1 ms tepkili bir monitör var ona hoparlör bağlayıp uydu alıcısı ile tv niyetine kullanmak istiyoruz.Evde internet var mı
Altında laptop fanı koydum.Çalışırken iyi.Kapatınca haliyle laptop fanını taktığım usb yuvasından elektrik alamadığı için fan duruyor.:Lakin stand by da çalışmıyorken niye ısınıyor onu anlamadım.( İçindeki fanı laptop fanı ile değiştirebilirmiyim acaba?Sogutucu yetersiz ona fan tak
Enteresan olan sunplus işlemcili redline uydu alıcım vardı, yandı,o hiç mi hiç ısınmazdı.Altında laptop fanı koydum.Çalışırken iyi.Kapatınca haliyle laptop fanını taktığım usb yuvasından elektrik alamadığı için fan duruyor.:Lakin stand by da çalışmıyorken niye ısınıyor onu anlamadım.( İçindeki fanı laptop fanı ile değiştirebilirmiyim acaba?
Ben m220 yaptım dönüşüm bir saatte alev gibiydiAltında laptop fanı koydum.Çalışırken iyi.Kapatınca haliyle laptop fanını taktığım usb yuvasından elektrik alamadığı için fan duruyor.:Lakin stand by da çalışmıyorken niye ısınıyor onu anlamadım.( İçindeki fanı laptop fanı ile değiştirebilirmiyim acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Enteresan olan sunplus işlemcili redline uydu alıcım vardı, yandı,o hiç mi hiç ısınmazdı.
Sorunu çözdük,enerji tasarrufu ayarı varmış onu yapınca,standby da artık saat göstermiyor sadece kırmızı bir led yanıyor.Ve ısınmıyor.Ben m220 yaptım dönüşüm bir saatte alev gibiydi
marka model nedir acaba iptvli felan?Elşmde bir tane var cccam performansı olsun iptv performansı olsun mükemmel bir cihaz
150tl ve 300tlmarka model nedir acaba iptvli felan?
marka model sormustum .150tl ve 300tl