smili72
Süper Üye
- 6 Mar 2018
- 1,532
- 52
Android telefonlar icin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
uygulamayi yükleyip sağlıklı ölçüm yapabilirsinizUcuyoruz bu aralar. Maşallah ??Bu site hatalı hız testi yapıyor ve genelde değerleri yüksek gösteriyor. şöyleki örnek vereyim; modem 20mbps ile buluşuyor ama bu sitede test yapınca 23mbps çıkıyor ki bu zaen imkansız. HIZ testlerini aşağıdaki sitelerden yapın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Arkadaş haklı, bulunduğu yerde ki alt yapı sebebiyle türknetten memnun olmayanlarda var. Benim firmaya olan sempatimin sebebi bu konularda dürüst olmaları, atıyorum altyapı müsait, o an yoğunlukta yok, verebileceği en yüksek hızı veriyor bana. Bir üst pakete geçmeye zorlamıyor ttnet gibi6 sene turknet kullandım. İlk başlarda çok iyiydi. Fiyat performans harikasiydi. Son iki senede sorunlar ve kopmalar ayrıca hız düşüklüğü ile beni bezdirdi. Komple kapattım. Umarım memnun kalırsınız ve sorun yaşamazsınız.
Haklısın Alper farkındayım ama, modem arayüzünden hat bilgilerimi kontrol ettiğim de 43 mb'e kadar hız alabileceğim yazıyor.Bu site hatalı hız testi yapıyor ve genelde değerleri yüksek gösteriyor. şöyleki örnek vereyim; modem 20mbps ile buluşuyor ama bu sitede test yapınca 23mbps çıkıyor ki bu zaen imkansız. HIZ testlerini aşağıdaki sitelerden yapın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu site hatalı hız testi yapıyor ve genelde değerleri yüksek gösteriyor. şöyleki örnek vereyim; modem 20mbps ile buluşuyor ama bu sitede test yapınca 23mbps çıkıyor ki bu zaen imkansız. HIZ testlerini aşağıdaki sitelerden yapın.
Haklısın Alper farkındayım ama, modem arayüzünden hat bilgilerimi kontrol ettiğim de 43 mb'e kadar hız alabileceğim yazıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
nPerf test sonucu:
Abi modem arayüzünde hat değerleri nedir? şuan kullanmış olduğunuz paket kaç mbps'e kadar? birde şöyle bir durum var modem den modemede fark ediyor. dlink dsl244 mevcut adresimde en yüksek upload hızı aldığım modem. diğerler ile 2mbps üstüne çıkmıyor.
Hiz testi mi
O ne yaaaa ???Hiz testi mi
Herkesın hız anlayısı farklı, buda benım kıO ne yaaaa ???
???
Öyle hız fln olamaz.Herkesın hız anlayısı farklı, buda benım kı
Öyle hız fln olamaz.
aşırı hız tehlükelidir ??
Azami hız kurallarına uyalım lütfen. Milleti gaza getirmenin ne anlamı var şimdik ????