Necati_Simsek
Süper Üye
- 29 Ağu 2018
- 586
- 56
Turk Telekom bana da 35 MB verebilirim dedi ama şuan aldığım hız daha da yüksek.
Turk Telekom bana da 35 MB verebilirim dedi ama şuan aldığım hız daha da yüksek.
Bu da benim cepten taptığım test.Bende yaklaşık 3 yıldır VDSL2 altyapısı üzerinden kullanıyorum fazlasıyla memnunum türknettenZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.da az önce dizüstü 2,4 ghz bandından yaptığım hız testi.
Ey gözünü sevdiğim fiber beee. ???Vodafone ev İnterneti hız testi 50 mbit fiber
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
catres hayırlı olsun Ben de Türknete geçmek için öncesinde Superonline ile görüştüm. 12 Mbit alıyorum tam dedikleri gibi hızda sıkıntı yok ama bana yetmiyor IP TV kullanıyorum çünkü. VDSL 24 mbit için Superonline 130 lira fiyat çekti Ben de taahhüdü iptal edip Türknete geçeyim bari dedim cayma bedeli 800 lira deyince bıraktım bu işleri 9 ay var daha taahhüdümün bitmesine. Bitince Türknete geçicem inşallah
800 lira mı o ne yaaa yuhcatres hayırlı olsun Ben de Türknete geçmek için öncesinde Superonline ile görüştüm. 12 Mbit alıyorum tam dedikleri gibi hızda sıkıntı yok ama bana yetmiyor IP TV kullanıyorum çünkü. VDSL 24 mbit için Superonline 130 lira fiyat çekti Ben de taahhüdü iptal edip Türknete geçeyim bari dedim cayma bedeli 800 lira deyince bıraktım bu işleri 9 ay var daha taahhüdümün bitmesine. Bitince Türknete geçicem inşallah
olucagını sanmamFiber ve vdsl olmadan adsl için yüksek hız verebilen varmı merak ettim.
Öyle dmeseydiniz iyiydi ??6 sene turknet kullandım. İlk başlarda çok iyiydi. Fiyat performans harikasiydi. Son iki senede sorunlar ve kopmalar ayrıca hız düşüklüğü ile beni bezdirdi. Komple kapattım. Umarım memnun kalırsınız ve sorun yaşamazsınız.
Bu site hatalı hız testi yapıyor ve genelde değerleri yüksek gösteriyor. şöyleki örnek vereyim; modem 20mbps ile buluşuyor ama bu sitede test yapınca 23mbps çıkıyor ki bu zaen imkansız. HIZ testlerini aşağıdaki sitelerden yapın.Turk Telekom bana da 35 MB verebilirim dedi ama şuan aldığım hız daha da yüksek.