kaç para ödüyosum emmi kıskandım bak şimdiBu da bizimki ,gerçi birazcık düşük,normalde 100 olması gerekirdi
Hani diyorlardı ya "şu saaten sonra 25 mbite düşecek" diye,bağlandığımızdan beri daha hiç 25 görmedik ,bu arada ping de çok iyi herzaman :
Bunları görünce biZim konusmak ne haddimize ???Bu da bizimki ,gerçi birazcık düşük,normalde 100 olması gerekirdi
Hani diyorlardı ya "şu saaten sonra 25 mbite düşecek" diye,bağlandığımızdan beri daha hiç 25 görmedik ,bu arada ping de çok iyi herzaman :
Fiyat cok değil mi?Eveeet ben de Superonline'dan aldım dayanamadım 24 mbit 200 gb kotalı aldım yeter bana kullanımlarımda 100 gb yi bile aşmadığım aylar oluyordu. 103 TL ödeyeceğim aylık Hız testi de beni tatmin ediyor
Fiyat cok değil mi?
İnsallah verimli geçer sizin için.Önceki kullandığım 12 mbit limitsiz ADSL'idi. 80 lira ödüyordum iptv kullandığım için sıkıntı yaşıyordum, 25 lira gibi bir fark var bu yüzden göz yumuyorum Bir de superonline hizmetlerinden genel anlamda memnunum, 2 yıl bağladılar beni yine umarım doğru karar vermişimdir
Kesin orda ip var ama biz göremiyoruz
Buda Benden Olsun
hangisinde ama ? yukarı resim mi aşağı resim miKesin orda ip var ama biz göremiyoruz
Yukarıdaki resimden asagıdakine dogru sallanıyorhangisinde ama ? yukarı resim mi aşağı resim mi
kaç para ödüyosum emmi kıskandım bak şimdi
Gökhan gelmeyim Ankara'ya ,karışmam bak ,ona göreNetCaliber' Alıntı:Buda Benden Olsun
İp falan yok aralarında bağ tamamen duygu$€lYukarıdaki resimden asagıdakine dogru sallanıyor
Sen yeter ki gel emmi başımın üzerinde yerin var dileğin gibi de karışmayabilirsin84 TL ,kanallar dahil
Gökhan gelmeyim Ankara'ya ,karışmam bak ,ona göre