TürkNet hız testi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan catres
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu da bizimki ,gerçi birazcık düşük,normalde 100 olması gerekirdi :)
Hani diyorlardı ya "şu saaten sonra 25 mbite düşecek" diye,bağlandığımızdan beri daha hiç 25 görmedik ,bu arada ping de çok iyi herzaman :

kablonet1.png

Hani diyorlardı ya "şu saaten sonra 25 mbite düşecek" diye,bağlandığımızdan beri daha hiç 25 görmedik ,bu arada ping de çok iyi herzaman :

kablonet1.png
kaç para ödüyosum emmi kıskandım bak şimdi

kablonet1.png
Bunları görünce biZim konusmak ne haddimize ???

Eveeet ben de Superonline'dan aldım dayanamadım :haha 24 mbit 200 gb kotalı aldım yeter bana kullanımlarımda 100 gb yi bile aşmadığım aylar oluyordu. 103 TL ödeyeceğim aylık :) Hız testi de beni tatmin ediyor :)

8948647787.png

Eveeet ben de Superonline'dan aldım dayanamadım :haha 24 mbit 200 gb kotalı aldım yeter bana kullanımlarımda 100 gb yi bile aşmadığım aylar oluyordu. 103 TL ödeyeceğim aylık :) Hız testi de beni tatmin ediyor :)

8948647787.png
Fiyat cok değil mi?

Fiyat cok değil mi?

Önceki kullandığım 12 mbit limitsiz ADSL'idi. 80 lira ödüyordum iptv kullandığım için sıkıntı yaşıyordum, 25 lira gibi bir fark var bu yüzden göz yumuyorum :) Bir de superonline hizmetlerinden genel anlamda memnunum, 2 yıl bağladılar beni yine umarım doğru karar vermişimdir :kop

Önceki kullandığım 12 mbit limitsiz ADSL'idi. 80 lira ödüyordum iptv kullandığım için sıkıntı yaşıyordum, 25 lira gibi bir fark var bu yüzden göz yumuyorum :) Bir de superonline hizmetlerinden genel anlamda memnunum, 2 yıl bağladılar beni yine umarım doğru karar vermişimdir :kop
İnsallah verimli geçer sizin için.

Forum yöneticileri Tüketici Haklı için forumda başlık açmaları
internet
tv garanti kapsamları
telefon garantisi ve piin garantisi
tamir süresi , cumaresi pazar dahil mi ? bayramlar ?
parça yoksa ?
bilğisayar
vs gibi

garanti kapamları ve tüketici kanunu detayları s gibi
bilğiler !!!

Taahütlü sözleşmeden cayma ve ceza .
Tüketici Haklı

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt