Freud09
Aktif Üye
- 26 May 2020
- 53
- 24
Hocam daha yeni zam yapmışlardı. Üzerinden 1 yıl bile geçmedi. Bu son yapılan zamdan sonra çok müşteri kaybedecektir. Taahhüt daha mantıklı hale gelmeye başladı. Ben bu zamlar geleceğini duyar duymaz 139.90 tl 100 megabayt hızında iki yıl türk telekomdan taahüt imzalamıştım. O dönem türknetle fiyat eşitlenmişti. Gerçi şimdi türk telekomda da fiyatlar uçtu. Dediğiniz gibi arada internet servis sağlayıcı değiştirmek zorunlu hale gelecek bu gidişle.2 yıldan fazladır Turknet fiber 100 mbps kullanıcısıyım. Geçen sene TT 149 liraya 2 yıl taahhütlü 100 mbps veriyordu. Bende Turknet'in 100 liradan169 liralık fiyat güncelleme haberine rağmen sırf tekrardan TT'ye geçmemek (gıcığım çünkü TT'ye) için başvurmadım. Geçen ay da 10 aylık peşin ödeme yapıp 169 liraya 10 ay daha Turknet'te kalmaya karar verdim. Böyle giderse herhalde 10 ay sonra da diğer alternatif servis sağlayıcıları değerlendirmek durumunda kalacağım. Bu işin sonu iyi görünmüyor çünkü.
Comnet kullanan kişilerin yorumlarına baktığımızda hiç iç açıcı değil. Şikayet ettiğinizde tek taraflı interneti iptal ettikleri oluyor. Şuan Netspeed mantıklı duruyor.COMNET fiber internet merak edenler için + Davet Kodları
Merhaba arkadaşlar yaklaşık altı aydır Comnet Firmasını kullanıyorum. Öncesinde 32Mbs olan vdsl hattımı taşımıştım 3 ay kullandım. Ardından Türk telekom fiber hat olan evimdeki aboneliğimi taşıdım malum zamlar sonrası. Şuan ikisinden de memnunum. hat değerlerini paylaşıyorum. 100Mbps Paket...tavsiyeforumu.com
Ortalama baktığımızda memnuniyet oranı da önemli. Altyapınız da önemli. Tabi hocam sizin adınıza sevindim destek almanıza. Çünkü bazı sorun yaşayanlara robot gibi cevap yazdıkları olmuş.Ben o konuları inceledim. Adamlarla fimayı satın almış gibi konuşursanız. Bunu yapıyorlarmış. Ben destek istediğimde ilgilendiler.
Ya o konularda sorun yaşayanların sesi daha çok çıkıyor. Öyleymiş gibi algılanıyor. Ben Türknet te kullandım. Hiç bir fark görmedim.Ortalama baktığımızda memnuniyet oranı da önemli. Altyapınız da önemli. Tabi hocam sizin adınıza sevindim destek almanıza. Çünkü bazı sorun yaşayanlara robot gibi cevap yazdıkları olmuş.
dün Superonline sitesinde gördüğüm bir kampanyayı değerlendirdim. ve Superonline Fiber bağlatmak icin anlaştımson gelen zammın ardından Türk Net e elveda dilekçesini doldurdum maalesef.
Türk Telekom bayiine gittim hafta sonu. ( evimin yanında )
dedim tarife bilgisi alabilir miyim diye. çalışan arkadaş
- hayırdır abi Türk Netten mi geçiş yapacaksın diye sordu birden.
dedim evet neden sordun.
- nasıl bir zam yapmışlar böyle çoğu kişi geçiş yapıyor dedi.
bu gidişle baya bir müşteri kaybedecekler gibi görünüyor.
şimdilerde Kablo Net in Fırsat Bu Fırsat kampanyasını inceliyorum.
Ülkede günden güne her seye uçuk zamlar gelirken neden kimse bir HOOP demiyor niye kimse mudahale etmiyor anlamış değilim.
Paketleriniz santrale ulaşana kadar öyle ama sonrasında işler değişiyor. Hız testinde görülemeyecek kalite, stabilite, jitter ve dns cevap performansları ciddi anlamda düşüyor. Fiyat farkından daha fazla düştüğünü söyleyebilirim.Bende Aynı port aynı hat aynı hız aynı performanstır mantığı ile