catres
Süper Üye
- 26 May 2018
- 1,459
- 41
Sevgiden mahrum kalmış kişi bir öpeyim dedim ne yapalım
Sevgiden mahrum kalmış kişi bir öpeyim dedim ne yapalım
''Çalışıyorsa elleme'' temel mantığıydı o sanırım doğru mu hatırladım acaba?35mbps destekleyen altyapım için desteklemiyor deyip 16mbps hat tanımlayıp bunun da ancak 10mbps sini verebilen TTNET'i asla unutamam. Türknet'e geçtikten sonra 35mbps'in son megabitine kadar sağladığını gördüğümde, TTNET'te geçen ömrüme çok üzülmüştüm. O nedenle istediği kadar taahhütle sabit fiyat versin, o taahhüte hayatta girmem. Şu anda taahhütlü pakete geçmeye kalksam en düşük 100mbps hızlarda çok daha yüksek fiyatlar çıkıyor, o nedenle Türknet'e devam. Klasik mühendislik bakış açısına sahibim bu konuda. Kopmalar, hız düşüklüğü sorunları yoksa kurcalama, değiştirme.
Kimse aile üyelerimizin canını sıkmasınBende bu sahsin mesajlara bakmaya girdim engel atmissin abi eline saglik Adem Helvacı .
Doğru Adem bey, internet sağlayıcısı durumuna güncelleme yaptım sadece.''Çalışıyorsa elleme'' temel mantığıydı o sanırım doğru mu hatırladım acaba?
bir de gigafiber demiş, sanki hepimizde gigafiber varmış gibi eğer olsa zaten kimse konuşmaz burda, aynı hizmeti neredeyse yarı fiyatına alacaksak ne diye türknette duralım, aslında bu başlık bunun için, muhtemel türknet çalışanıydı bu arkadaşKimse aile üyelerimizin canını sıkmasın
Açıkçası ben fixnet kullanıyorum. Onlarda fiyat artışı yaptı ama reklamlarında muhatapsınız v.s. Diyen firmanın M.H.' ını arayıp "Modeminizin ışığı yanıyor mu? Işıl ışılsa sorun yok." Cevapları almaktan gına geldiği için geçmiştim. Hatta arada "Kesinhız!" firmasını da 1,5 seneye yakın kullandım. Onlarda en son hatta (Evet telefon hattına hız tanımlıydı. Mevcut iki telefon hattım vardı, birinden diğerine geçince 4 mBps hız tam olan 35 mBps' e çıkıyordu.) hız tanımlamasını çözemeyip "Bak işte bizde sorun yok." deyince fixnete geçtim. Bireysel olarak çözümsüz sorun yaşamadığım için aynı mantıkla "Sorun yoksa kurcalama. Kullanmaya devam et." kullanmaya devam ediyorum. Sadece aklıma bu internet kutusu mevzusu takıldı. Fiyatları bir tık uygun gibi. Kullanan, mevcut abonesi olan ve problem yaşayıp çözüm sürecini bilenler varsa bilgi paylaşabilirlerse çok sevinirim.35mbps destekleyen altyapım için desteklemiyor deyip 16mbps hat tanımlayıp bunun da ancak 10mbps sini verebilen TTNET'i asla unutamam. Türknet'e geçtikten sonra 35mbps'in son megabitine kadar sağladığını gördüğümde, TTNET'te geçen ömrüme çok üzülmüştüm. O nedenle istediği kadar taahhütle sabit fiyat versin, o taahhüte hayatta girmem. Şu anda taahhütlü pakete geçmeye kalksam en düşük 100mbps hızlarda çok daha yüksek fiyatlar çıkıyor, o nedenle Türknet'e devam. Klasik mühendislik bakış açısına sahibim bu konuda. Kopmalar, hız düşüklüğü sorunları yoksa kurcalama, değiştirme.
İnanın bu daha vahim bir durum.muhtemel türknet çalışanıydı bu arkadaş
İnanın bu daha vahim bir durum.
''Vah gidi Türknet'e ki böylelerini çalıştırıyor'', diyeceğimiz bir durum çıkar ortaya :(
Kablonet şuan için en iyi f/p tarifelerine sahip. Daha ucuza paket satan firma yok mu.! tabiki de var ama kesintiler ve yetersiz hizmet kullanıcıyı çok fazla yoruyor.2008 yılından bu yana Kablonet, eski adıyla Uydunet ve Kablo TV kullanıyoruz, şu anda 100Mb Akıllı Sınırsız tarife (Saat 19-24 arası 25Mb) Kablo TV Temel Paket + Yan Oda (Temel Pk) + Kabloses (Sabit hat: Her Yöne 50dk.) + HD kutu kirası (Bir Tv' de modül var) Toplam da ilk 12 ay ; 155 TL, ikinci 12 ay; 179 TL ödeyeceğim.Sonuç olarak, internet fiyatları ucuzlayacağına zamlanıp duruyor, artık bu temel bir ihtiyaç haline geldi ve dünyanın en pahalı ve yavaş internetini kullanan ülkelerden biriyiz, 2002 yılında binamıza öndeki binadan hat çekildi ve Analog yayın almaya başladık.Binada başka alternatif yok, TT Net desen çok pahalı, halen 8 MB hız verilen yerler var, yıl 2023 hız 8 Mb, güler misin, ağlar mısın...
Yeni uydular gönderildikçe hızlar katlanarak artacaktı güya, hep masal...