- 23 Kas 2017
- 21,817
Zift gibi kahve içiyorum, madenciyi de tanımıyorum.Her kahveyi de beğenmem damak tadıma uyan günlük çekim yapan madenciden alırım.

Sıcak suya sade kahve koyuyorum, makine falan hak getire.

Zift gibi kahve içiyorum, madenciyi de tanımıyorum.Her kahveyi de beğenmem damak tadıma uyan günlük çekim yapan madenciden alırım.

eski usul bişecekse kumda pişirmen gerekirCanım kahve çektikti şimdi Başkan hemen yaptırıyorum
Eski usul cezvede kısık ateşte ağır ağır pişecek az şekerli bol köpüklü yemimişim makinasını cezve olur o ?
kahve böyle olur orijinal
![]()
közde bakır cezvede kumda da süper olur sen işi biliyon işe gitmiyoneski usul bişecekse kumda pişirmen gerekir
Eline sağlık görüntüsü güzel sayılır.
küçük fincan kesmiyor başkan nescafe kupası anca o neden ile görüntüye takılmamak lazım muazzam olmuş kahve aroması kokusu müthiş içerken kahvenin dadı damakta kalıyor kahve içtiğini alınyorsun anlatılmaz yaşanır ben yapmadım yapanın eline sağlık ?Bildiğimiz yanıldığımıza yetmezközde bakır cezvede kumda da süper olur sen işi biliyon işe gitmiyonküçük fincan kesmiyor başkan nescafe kupası anca o neden ile görüntüye takılmamak lazım muazzam olmuş kahve aroması kokusu müthiş içerken kahvenin dadı damakta kalıyor kahve içtiğini alınyorsun anlatılmaz yaşanır ben yapmadım yapanın eline sağlık ?

Sipariş geçtim bakalım nasıl olacakBiz validelere Korkmaz marka aldık, baya güzel pişiriyor ayrıca cezveleri çelik. Marka gözetmeksizin buna dikkat etmenizi önerirm.
Umarım memnun kalırsınız,bizimkiler memnunlarSipariş geçtim bakalım nasıl olacak![]()

Hayırlı olsun,umarım sorun çözülür. Çelik olması temizlik kolaylığı ve lezzet açısından büyük bir artı. Diğer makinelerdemi böyle sadece bu mu böyle bilmiyorum ama kaşığı baya bir kahve alıyorÜrün geldi, üründe bı kaç çizik var bunun için satıcı ile iletişime geçtim gelen cevaba göre pişirme deneyimini de aktaracağım.Puzik belirttiği gibi ilk cezbedici noktası çelik olmasıydı
![]()
![]()
![]()
Detaylar la gerekirse konu açarız

İşin uzmanı onlar ama fiyatları bı hayli pahalıBizim emektar arçelik telve 2010 dan bu yana hizmet veriyor. Dışı plastik ama içi çelik.

ZevkleF fikoloji ,güle güle kullanın ,bir ara geldiğimizde deneriz![]()
Arabayı satacaktım ,halen müşterisi var keratanın ama hanım "dursun,zararımı var" dedi ,bende "evet var ,yılda şu kadar para veriyorum yatan arabaya" dedim, dedim ama sonunda satmamaya karar verdim ,işte ortalık biraz düzelse nerelere gitmeyeceğiz kiZevkle