Hocam mantıken aynılar ama belki sensörlerinden belki ısıtıcı güçlerinden kaynaklı köpük yapma kapasiteleri videodaki gibi farklı. Biz Korkmaz markanınkini denemiştik ama videodan sonra Karaca ve Arçelik’i de merak ettim açıkçası. Fiyat farklarına değer mi bilemiyorum bu yüzdenBence hepsi aynı,sadece marka değişik tabii ücreti de ,Yazılım olsa içlerinde o zaman "şu" derdim ama tabandaki ısıtıcı ile çalışıyorlar tümü,mantık aynı,hatta sinbonun en ucuz olanı da aynı mantıkla çalışıyor,tabanda ısıtıcı ile.Yani çok para verip almaya değmez bana kalsa ,ama hanımlar kullanırken hava atacaklar ya <--- Der ve hanım görmesin diye kaçar
Kesinlikle bu çok fark ediyor. Bizde filtre kahveyi çekirdek alıp sinbo öğütücüde öğütüyoruz. Normalde her kahve tipinde belirli bir öğütme derecesi var ama göz kararı filtre kahveye uygun yapmaya çalışıyorum ve hazır öğütülmüş aynı markanın kahvesinden daha lezzetli oluyor. Türk kahvesi sanıyorum en incesi un olana kadar çekmek gerekiyor sanırım. Bunu Türk kahvesinde denemedim. Hangi çekirdekleri kullanıyorsunuz?Son zamanlarda kahveyi çekirdek alıp kendim öğütmeye başladım, daha güzel oluyor. Gerek kahveciden gerek marketten aldıklarım bazen iyi çıkmıyor.
Hepsi aynı nasıl olsun hocam. pantenti var bu işin. hepsi aynı olsa yıllarca neden Arçelik dışında kimse üretmedi. birinde olan diğerinde yokBence hepsi aynı,sadece marka değişik tabii ücreti de ,Yazılım olsa içlerinde o zaman "şu" derdim ama tabandaki ısıtıcı ile çalışıyorlar tümü,mantık aynı,hatta sinbonun en ucuz olanı da aynı mantıkla çalışıyor,tabanda ısıtıcı ile.Yani çok para verip almaya değmez bana kalsa ,ama hanımlar kullanırken hava atacaklar ya <--- Der ve hanım görmesin diye kaçar
Arabica türü çekirdek alıyorum. Kahvecinin öğüttüğü de aynı çekirdek ama tadı farklı oluyor. Dışarıdan aldığım un gibi olduğundan bazen suda karışmayabiliyor. Bosch marka değirmen kullanıyorum Türk kahvesi için 30-40 sn kadar çekmek yeterli, bu cihaza göre değişebilir. Hep Türk kahvesi içtiğimiz için diğer türleri denemedim.Hocam mantıken aynılar ama belki sensörlerinden belki ısıtıcı güçlerinden kaynaklı köpük yapma kapasiteleri videodaki gibi farklı. Biz Korkmaz markanınkini denemiştik ama videodan sonra Karaca ve Arçelik’i de merak ettim açıkçası. Fiyat farklarına değer mi bilemiyorum bu yüzden
Kesinlikle bu çok fark ediyor. Bizde filtre kahveyi çekirdek alıp sinbo öğütücüde öğütüyoruz. Normalde her kahve tipinde belirli bir öğütme derecesi var ama göz kararı filtre kahveye uygun yapmaya çalışıyorum ve hazır öğütülmüş aynı markanın kahvesinden daha lezzetli oluyor. Türk kahvesi sanıyorum en incesi un olana kadar çekmek gerekiyor sanırım. Bunu Türk kahvesinde denemedim. Hangi çekirdekleri kullanıyorsunuz?
kötü çıkan bayatlamıştır...Son zamanlarda kahveyi çekirdek alıp kendim öğütmeye başladım, daha güzel oluyor. Gerek kahveciden gerek marketten aldıklarım bazen iyi çıkmıyor.
Olabilir, muhafaza edildiği yer önemli. Bazen de kahvenin köpüğü sarı renkli oluyordu neden bilmiyorum.kötü çıkan bayatlamıştır...
TR deki fiyati 10 bin liraydı€752 kaç TL ediyor hesapladın mı?...
500TL paha<l>ı diyen var onu alır mı...TR deki fiyati 10 bin liraydı
Türk kahvesi yapmasada her türlü kahve, cappuccino, latte machiato, espresso yapıyor. Çok memnunum
Yurt dışında yaşıyor sevgili Akigo35 ,ona göre normal bu fiyat ,ama burada 10 ile çarparsak ohoooo ,o fiyata 100 tane sinbo alınır burada500TL paha<l>ı diyen var onu alır mı...
Avrupada yaşayanlar için fiyatı uygun onlara göre 752 TL çok ucuz maaşın 3te1 kadar avrupada yaşamanın artısı
Türk kahvesi yapmasada her türlü kahve, cappuccino, latte machiato, espresso yapıyor. Çok memnunum
Biz hergün makarna pilav yemeyi seviyoruz makarna pilavı bırakamadık 10 sene önce yeme içme alışkanlıklarımızıTR deki fiyati 10 bin liraydı
bataryayı aşındırıyorsun... %50 altına inme...
Benimle yaşamayacak telefon sıkıntı yok ?5000 mah batarya var %19 uzun süre daha götürür ?bataryayı aşındırıyorsun... %50 altına inme...