B
bydadaloglu
Aktif Üye
- 17 May 2020
- 73
- 43
Ee şimdi nolcek Zeki Müren de bizi görecek mi?
Bunu "tabii" cilere yazdın değil miEe şimdi nolcek Zeki Müren de bizi görecek mi?
Aslında senden "hayır abi, bunu tabiicilere değil, vestel yazılımcılarına yazdım" demeni bekledim , ama sen ortaya yazmışsın mübarekValla üstad ben ortaya yazdım kim isterse üstüne alabilir
Bence yokSelamun aleykum bu Tabii uygulaması bizim vestel Smart tvlere gelecekmi acaba varmı bi ihtimal
Teşekkür ederim çok iyiyim ailecek, olmuyor sevgili emre ne yazık kiMerhabalar hocam nasılsınız iyisinizdir inşallah hocam modlamayla olmuyormu tabii
Ben izliyorum çanak anten ile ,ama 120 lik var apartmanda sıkıntısız izliyoruz fakat hiç izleme sinir olma daha iyi ben izlerken hanım tvyi kapattı,kalp krizi geçirecekmişim maç izlerkenAllah iyilik versin inşallah himm şimdi üzüldüm işte vestel yeni yazılım çıkarırmı birsürü saçma sapan uygulama var mağazada tabii yok okadar boşbeleş uygulama koyacağına koy tabii bari maçları izliyelim
Çanakla tabii mi izliyon? Yoksa trt1miBen izliyorum çanak anten ile ,ama 120 lik var apartmanda sıkıntısız izliyoruz fakat hiç izleme sinir olma daha iyi ben izlerken hanım tvyi kapattı,kalp krizi geçirecekmişim maç izlerken
Hocam cevap alamadımBen izliyorum çanak anten ile ,ama 120 lik var apartmanda sıkıntısız izliyoruz fakat hiç izleme sinir olma daha iyi ben izlerken hanım tvyi kapattı,kalp krizi geçirecekmişim maç izlerken
TV'nin donanım altyapısı yeterliyse otomatik gelir diye düşünüyorum.Allah iyilik versin inşallah himm şimdi üzüldüm işte vestel yeni yazılım çıkarırmı birsürü saçma sapan uygulama var mağazada tabii yok okadar boşbeleş uygulama koyacağına koy tabii bari maçları izliyelim