heamvivma
Aktif Üye
- 21 May 2020
- 454
- 34
Exxende de reklam + ücret var?Reklam var içeriklerde bu platform ücretli olmaz. İçerikler ona göre hazırlanıyor reklamlar artacaktır ileride.
Onda olduğu gibi ücret seçenekleri gelir büyük ihtimal.
Exxende de reklam + ücret var?Reklam var içeriklerde bu platform ücretli olmaz. İçerikler ona göre hazırlanıyor reklamlar artacaktır ileride.
Herkes para ödemeyi seviyor galiba ücretli olmalı bence de herkes izlemesin TRT içerikleriniExxende de reklam + ücret var?
Onda olduğu gibi ücret seçenekleri gelir büyük ihtimal.
Ücretli olmasını kimse istemez.Herkes para ödemeyi seviyor galiba ücretli olmalı bence de herkes izlemesin TRT içeriklerini
TRT içeriklerine göre Üctretli olmaz diyorum+ Reklam var iki türlü reklam var burda ondan ücretli olmaz diyorum.Ücretli olmasını kimse istemez.
"Reklam çıktığına göre ücret olmaz" diye kesin bir tabir kullanmışsınız. Bende ona istinaden yazdım.
Net bilgi burada;TRT tabi uygulaması hakkında talepte bulundum gelen cevap şimdi buradan 2019 sonrası TV lerde var diyor ama yok bu nasıl iş
Tabii'ciler yazmışsa demek ki varmış ,bu gün işlerim vardı bakamadım ama yarın iyice araştırayım bakayım açıkçası merak ettimDemek var mış bizim haberimiz yok kim yaptı bu işletim sistemini çıksın ortaya
Tabii'ciler yazmışsa demek ki varmış ,bu gün işlerim vardı bakamadım ama yarın iyice araştırayım bakayım açıkçası merak ettim
Sorma sevgili Olitos,zaten bir şey de bulamadım konu hakkında Evet doğru sadece web sayfası(şimdilik) tıklanırsa gidilir ,tabii cihazın donanım desteklerse player(içindeki oynatıcı) güzel çalışır ,yoksa işte böyle cevap verilir maalesef.Yani olan kullanıcıya olur her zamanVewd dediği vestel smartın içindeki uygulama marketi değil mi? Hani SS-IPTVnin içinde bulunduğu... Yani sadece bir web sayfası aslında