Konuştuğum biri tabii apk uygulamasının TV'de çalışmadığını söyledi. Boşuna kurma dedi.Yükleyip deneyince haber veririm. ama telefonda denedim. Diğer dijital platformlar gibi seri değil. stabil değil. çok ağır.
Konuştuğum biri tabii apk uygulamasının TV'de çalışmadığını söyledi. Boşuna kurma dedi.Yükleyip deneyince haber veririm. ama telefonda denedim. Diğer dijital platformlar gibi seri değil. stabil değil. çok ağır.
Konuştuğum biri tabii apk uygulamasının TV'de çalışmadığını söyledi. Boşuna kurma dedi.
TV-Box için olanı çıkmadı bunun çıksada ben yüklemem bunu
Yav arkadaş gerçekten bazen eleştiri sınırlarını aşıyorsunuz. Öpüşme videoları izlemek istiyorsan bunula alakalı tonla platform var. O zaman nasıl ürediğimizle alakalı her tarafta kanallar yayın yapsın, bu nasıl zihniyet ?herşeyi buzlarlar trt dizilerinde öpüşme bile yasak sanki polen ile üreme yapıyoruz zihniyetleri bozuk herşey yasak işlerine gelmeyen herşeyi yayınlamıyorlar trt seçim propagandası yapıyorlar hepimizin kanalı sadecene tayip babann kanalı oldu.
hocam play store olmayan cihazlar icin sormustum daha once verdiginiz telegram grubunda paylasmislarTV-Box ve Android TV için play store tabii uygulaması gelmiştir play store üzerinden indirebilirsiniz
Bende bekliyorum merakla, pc bağla aç falan uzun işVestel smart tv ye ne zaman gelecek? Bir duyum veya haber var mı?
Ücretli içerik değilki sistemde açık olsunTabii ile ilgili ilginç bi bilgi. Pc de eğer İdm yüklüyse bilgisayarınızda videoları indirebiliyorsunuz. Sistemde büyük açık var
İlerde olacağını söylüyorlar hocam. Ne bileyim garip sonuçta. YouTube da bile indirme daha zor oluyor bazenÜcretli içerik değilki sistemde açık olsun
Reklam var içeriklerde bu platform ücretli olmaz. İçerikler ona göre hazırlanıyor reklamlar artacaktır ileride.İlerde olacağını söylüyorlar hocam. Ne bileyim garip sonuçta. YouTube da bile indirme daha zor oluyor bazen