Çok teşekkürler.senin istediğin apk olsun
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Çok teşekkürler.senin istediğin apk olsun
apk yükledikten sonra geri bildirim yaparsan sevinirim.Çok teşekkürler.
TV-Box için olanı çıkmadı bunun çıksada ben yüklemem bunuapk yükledikten sonra geri bildirim yaparsan sevinirim.
Teşekkürler bu android mi android TV icin misenin istediğin apk olsun
Yükleyip deneyince haber veririm. ama telefonda denedim. Diğer dijital platformlar gibi seri değil. stabil değil. çok ağır.apk yükledikten sonra geri bildirim yaparsan sevinirim.
Güncel sürüm 1.0.4'dü size onu verdimTV-Box için olanı çıkmadı bunun çıksada ben yüklemem bunu
senin istediğin apk olsun
Henüz çıkmadı, yurt dışı tanıtımından sonra çıkacakmış.Play Store'ye girip cep telefonuma apk'sını indirdim. Ama android TV'de Play storeye girince bulunmuyor. Bundan başka Android kutusu var. Onda da arattım. Onda da yok. Diğer digital platformlar gibi olan apk'sını nasıl bulacağız?
Mobil AndroidTeşekkürler bu android mi android TV icin mi
Örneğin tvplus için 2 versiyon vardı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Başka bir örnek mesela exxen de android TV uygulamasıni bulamadım harici yüklemek için
Kullanıcı geri dönütleri arttıkça yazılımı optimize edeceklerdir.Yükleyip deneyince haber veririm. ama telefonda denedim. Diğer dijital platformlar gibi seri değil. stabil değil. çok ağır.
Kullanıcı geri dönütleri arttıkça yazılımı optimize edeceklerdir.
Merhaba tabii TV'box için olan sürümü var mı ?senin istediğin apk olsun
Bu tanıdık bir yüz mü acaba [ TFC Admin ]Merhaba tabii TV'box için olan sürümü var mı ?
Senin Rankı kopyalamış Emmi TFC Team esintisi varBu tanıdık bir yüz mü acaba [ TFC Admin ]
Sorma yıldırım ilk görünce "aha, bu ben miyim ki acaba" dedimSenin Rankı kopyalamış Emmi TFC Team esintisi var