TRT'nin Dijital İçerik Platformu "Tabii", Yayın Hayatına Başlıyor

Ee şimdi nolcek Zeki Müren de bizi görecek mi?

Valla üstad ben ortaya yazdım kim isterse üstüne alabilir

Valla üstad ben ortaya yazdım kim isterse üstüne alabilir
Aslında senden "hayır abi, bunu tabiicilere değil, vestel yazılımcılarına yazdım" demeni bekledim , ama sen ortaya yazmışsın mübarek :)

Selamun aleykum bu Tabii uygulaması bizim vestel Smart tvlere gelecekmi acaba varmı bi ihtimal

Merhabalar hocam nasılsınız iyisinizdir inşallah hocam modlamayla olmuyormu tabii

Allah iyilik versin inşallah himm şimdi üzüldüm işte vestel yeni yazılım çıkarırmı birsürü saçma sapan uygulama var mağazada tabii yok okadar boşbeleş uygulama koyacağına koy tabii bari maçları izliyelim

Allah iyilik versin inşallah himm şimdi üzüldüm işte vestel yeni yazılım çıkarırmı birsürü saçma sapan uygulama var mağazada tabii yok okadar boşbeleş uygulama koyacağına koy tabii bari maçları izliyelim
Ben izliyorum çanak anten ile ,ama 120 lik var apartmanda sıkıntısız izliyoruz fakat hiç izleme sinir olma daha iyi :) ben izlerken hanım tvyi kapattı,kalp krizi geçirecekmişim maç izlerken :haha1

para tuzağı oldu kara para aklamayada başlamışlardır...

Ben izliyorum çanak anten ile ,ama 120 lik var apartmanda sıkıntısız izliyoruz fakat hiç izleme sinir olma daha iyi :) ben izlerken hanım tvyi kapattı,kalp krizi geçirecekmişim maç izlerken :haha1
Çanakla tabii mi izliyon? Yoksa trt1mi

Hocam cevap alamadım :)

TV'nin donanım altyapısı yeterliyse otomatik gelir diye düşünüyorum.
Sizdeki TV'nin modeli neydi?

Geri
Üst Alt