tost makinası tavsiyesi

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
uzun yıllardır kullandığım phılıps tost makinesi bozuldu.yeni makine almak istiyorum evde kullanılacak arada tost yapılacak.piyasaya baktım çok marka var tavsiye bekliyorum.marka takıntım yok ama sorunsuz ve yıllarca kullanılacak bir şey bakıyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,634
uzun yıllardır kullandığım phılıps tost makinası bozuldu.yeni makine almak istiyorum evde kullanılacak arada tost yapılacak.piyasaya baktım çok marka var tavsiye bekliyorum.marka takıntım yok ama sorunsuz ve yıllarca kullanılacak bir şey bakıyorum.
evimde :
mevcut , bu zamana kadar bi sıkıntı görmedim, tam ekmeği tek seferde presliyorum :hihi elimden de tost işi çook güzel geldiği için hanım memnun ben memnun.
 
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,634
Ekmeğin kime yapıldığı anlaşıldı şimdi :kop
o zaman bi üsteki mesajı edit yapalım limden de tost işi çook güzel geldiği için hanım memnun BEN ÇOK MEMNUN.
işin şakası A ataseven tavsiye edebileceğim ürün, içindeki ısgara çıkarılıp yıkanabilir olması avantajlı, baktıklarında direk piresli değil sökülebilen olmasına özen göster
 
Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
50
Bu tip ürünler nasip kısmet işi, markanın çok önemi yok ortalama bir marka yıllarca kullanılabiliyor da, iki ayda da bozulabiliyor... 10 yıl önce Raks marka tost makinası almıştım, üç ay içinde arızalandı ve müşteri hizmetlerini aradım, adresi alarak garanti kapsamında gönderdim... Bir kaç hafta geçmeden bana yeni tost makinası gönderdiler, şaşırdım ve memnun kaldım doğrusu, aradan üç dört hafta daha zaman geçti geçmedi bir gün kargo görevlisi olduğun söyleyen bir arkadaş aradı, "abi adına kargo var o tarafa servisimiz yok, gelip alır mısın" diye... Uyduruk kaydırık bi kargoydu, hatırlamıyorum, benim adrese de mesafe git gel 60-70 km vardı bu kargo ile... İçinde ne var biliyor musun? dedim, "tost makinesi" dedi.

Anladım ki, hem garantiye gönderdiğim makine tamir olup gelmiş, hem de sıfır makine göndermişlerdi... Kargocu arkadaşa senin evinde tost makinesi var mı dedim, hayır abi dedi, al güle güle kullan senin olsun o tost makinesi dedim, teşekkür etti.

Raks marka tost makinesini 10 yıldır her gün olmak kaydıyla kullanıyoruz, tavsiye ederim.
 
L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
521
40
bana kalırsa , plakası sökülmüyor ayrıca benim attığımdan pahalı, ikiside aynı watt ayarında, fazlandan para verip servis ağının az olması da dezavantaj

döküm plakada yapılan tostun tadı farklı olur. zaten diğer makinaların yaptığı tam olarak tost değil ekmeği inceltmez. Döküm makinalar 800-1000 lira civarında
 
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,634
döküm plakada yapılan tostun tadı farklı olur. zaten diğer makinaların yaptığı tam olarak tost değil ekmeği inceltmez. Döküm makinalar 800-1000 lira civarında
evet başkan vestelinki teflon kaplama farklılıklar söz konusu ama arkadaş uygun yollu sürekli kullanmaayacağım dediği için mantıklı bir ürün olarak düşündüm.
zaten buradaki olay fikir alış verişi, biz fikirlerimizi sunarız arkadaş bakar. Aradaki farkları görür örnek birisinin tostu iyiken temizlik konusunda diğeri daha basit, dökümün ısınması soğuması geç olurken teflon daha çabuk ısınıp soğur. zaten yorumlara görede fikir oluşur kafasında.
iyi günler dilerim
 
Geri
Üst Alt