Adem helvacinin Va yapıdaki 2. Paneli auo dur ?Anlamadım ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
3 gündür bunu düşünüyordum forumda biraz gezindim ama va harici bir sey bulamadım.
Adem helvacinin Va yapıdaki 2. Paneli auo dur ?Anlamadım ki
3 gündür bunu düşünüyordum forumda biraz gezindim ama va harici bir sey bulamadım.
Anlamadım ki
Azcikin daha bekleyin ?Valla simdi kutuyu açıp tv yi kurcam kendimi zor tutuyorum ? F fikoloji
aaa pardon bildirim gelince ben onu üstüme alındım sanırım çok af edersin ?
Toshiba 55V6863DAT
Vestel ve üretimleri smart stabildir fakat browser yaramaz. Ayrıca hatirlatman iyi olmuş ben 58u9500 sandım ama değişecek birşey yok karma panel mb230 ana kart hmr değeri daha düşük vs vs ben yine Toshiba derdim ? Birde ses konusunda arada dağlar var sanırım. Neyse ben iptal edip toshibaya...tavsiyeforumu.com
Ben ona cevap vermiştim,sen de yazdım deyince
Yok zaten iki ay önce Grundig aldım 43gdu7810 onda panel kırık çıkmıstı. Ömrüm boyunca bir daha kutu acabileceğimi sanmıyorum ?Azcikin daha bekleyin ?
Sıkıntı yok sevgili Orhan90 ,af dileyecek bir konu değil ,teşekkür ederimaaa pardon bildirim gelince ben onu üstüme alındım sanırım çok af edersin ?
Ben tesekkür ederimSıkıntı yok sevgili Orhan90 ,af dileyecek bir konu değil ,teşekkür ederim
Hayır aynı kişi değiliz ?Aaaa, H Heredot64 ile sen aynı kişimisiniz
Benim siparişte yola çıkmış dün gece, ama tahmini teslim tarihi olarak 23 Mayıs gözüküyor, Umarım daha önce gelir. Araya bayram felan girmeden deneme şansımız olur inşallah.Hayır aynı kişi değiliz ?
TV şuan horoz lojistik de kargoda yola çıktı umarım sorunsuz bi sekilde ulaşır TV gelince detaylı incelerim ?
Büyük ihtimalle geç gelecek bundan önce de farklı bı ürün almıştım geç geldi kargoya sordum çok yoğunluk olduğunu söyledilerBenim siparişte yola çıkmış dün gece, ama tahmini teslim tarihi olarak 23 Mayıs gözüküyor, Umarım daha önce gelir. Araya bayram felan girmeden deneme şansımız olur inşallah.
yurt dışı üretim ile yurt içi üretim bir olmayabilir.Merhaba arkadaşlar bu sitede panelin IPS olduğu yazıyor doğru mu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yurt dışı üretim ile yurt içi üretim bir olmayabilir.
Genelde Va yapıdadır. Lg panel ile de üretim oldu onlar ise ıps dir. Bakıp bulmak gerekir