hangiburak
Yeni Üye
49ll2a63dt modeliyle 50ul3a63dat modelinin birini ablamin evine birini de kiz arkadasimin evine aldik. Karsilastiricak olursam 49 inc olan model hem goruntu kalitesi bakimindan hem uygulama hizlari bakimindan daha ustun.
Yok maalesef. Android box almaniz gerekir spotify icin.bu cihaza spotify kurmanın yolu var mı?
hocam bunlara uygulama yüklenmez içindeki ne ise odur ama miboxs gibi bir kutu alıp takıp spotify kullanabilirsinizArkadaşlar bu tv ye Spotify yüklenir mi var mı bir yolu
1-2 sayfa geriye gitseniz var bu sorunun cevabi. Lutfen soru sormadan once yazilanlara bir goz gezdirin. Kirlilik olusmamis olur.Arkadaşlar bu tv ye Spotify yüklenir mi var mı bir yolu
Barkod da 2010 çerçeve içine alınmış, bunu sayının anlamı nedir? Bende gördüğüm de, dedim 2010 yapımı filan mı?. TV nasıl eksileri artıları?![]()
Aldik bakalim .kurulum icin bekleniyor
? Güldüm ya ? çok iyi tespit 2010 da bu teknoloji varmiydi acaba ? neyse şaka bir yana gel açıklayalım neymiş.Barkod da 2010 çerçeve içine alınmış, bunu sayının anlamı nedir? Bende gördüğüm de, dedim 2010 yapımı filan mı?. TV nasıl eksileri artıları?
Dış güçler herşeyi yapar abi? bilgi için çok teşekkür ederim. Bilmediğim den soruyorum abi bu TV de herhangi bir film veya diziyi herhangi bir internet sitesinden izlememiz mümkün mü? Değilse ne gibi bir özellik olmalı da mümkün oluyor ve biz bunu hangi detay özelliği okuduğumuzda anlarız Adem abi,? Güldüm ya ? çok iyi tespit 2010 da bu teknoloji varmiydi acaba ? neyse şaka bir yana gel açıklayalım neymiş.
Yaklaştın Ama yanlış okumuşsunuz.
20 yıl => 2020 demek
10 ise ay => 10.ay demek
2020 yılı 10. Ay üretimi.
İlk başlarda mümkün olabilir ama ,her tv tarayıcısında olduğu gibi bir süre sonra maalesef sıkıntılar başlıyabiliyor ,ya versiyon(tarayıcı) eskiyor,veya karşı taraf yazılımını değiştiriyor (kabaca yazdım) ,ama fiyatı uygunsa kaçırılmayacak bir tv diye hatırlıyorumDış güçler herşeyi yapar abi? bilgi için çok teşekkür ederim. Bilmediğim den soruyorum abi bu TV de herhangi bir film veya diziyi herhangi bir internet sitesinden izlememiz mümkün mü? Değilse ne gibi bir özellik olmalı da mümkün oluyor ve biz bunu hangi detay özelliği okuduğumuzda anlarız Adem abi,

Kendi oynatıcısı var zatenusb den film izlemek için hangi programı kullanıyorsunuz toshibada?

Alla alla adi neki ben goremedimKendi oynatıcısı var zaten![]()
Sendeki tv android mi yoksaAlla alla adi neki ben goremedim