Teşekkürler hocam iyi dilekleriniz için.
Açıkçası bu TV aldığımda çok büyük beklentilerim yoktu. Zaten kilitlenme olayı olmasaydı bir şekilde idare ediyordum. Smart için MiBox S aldım ve onunla işimi görüyordum. Fakat her ne kadar TV nin smart özelliğini kullanmasam da bu sefer karşıma farklı bir şekilde çıktı. TV ses açıp kapatırken bile donması baya can sıktı. Şu an serviste ve 2 gündür TV yok. Bu şekilde olmasını kesinlikle istemiyordum. Bir şekilde bir an önce işimiz bir şekilde hallolur umarım. Amacım üst seri yada para iadesi değil. Sadece para iadesi bir temenni.
Bir hata yaptım Lenovo i3 işlemcili PC aldım ve işimi görür dedim. Her gün pencereden atasım var.
Bir hata yaptım ucuza General Mobile telefon aldım ve defalarca servise gittim. Şimdi telefon kenarda duruyor ve kullanılmıyor. Bu televizyon içinde aynı şeyleri düşünmeye başladım. Şanstan öte, göre göre lades olmakta var. Mesela bazı görüntüler bana çok kötü geliyor. Aynısını başkası izleyince güzel diyor. Telefon içinde, güzel telefon diyor, fakat telefon bana oldukça yavaş geliyor. Bu kişiden kişiye değişiyor.
Ayrıca gelen servis elemanı, bu tv için esprili şekilde beyinsiz demiş.