Benim iş halen olmadı ve bugün yine servis gelecek. Servise iyi dedik ama bu servisteki teknisyen çok bilmiş birisi. Koyduğu teşhis "Kumanda Kesiyor" çok ilginç gerçekten. Kumanda değişimi oldu ama halen aynı sorun.
Yahu arkadaş, sen hiç beni dinlemedin ki !. Ben ne sorun yaşıyorum bilmiyorsun ki !. Çok bilmişliği tavan yapmış bana diyor ki senin kumandan arızalı. Al değiştirdin kumandayı ne oldu ?.
Belki okumayan olmuştur. Bendeki sıkıntıyı tekrar anlatayım.
Youtube ve Netflix uygulamalarına girdiğimde, uygulama açılıyor, videolara görünüyor ve izlemek istediğimde video yüklenmiyor. Daha sonra uygulamadan çıkmak istiyorum. Fakat hiç bir şekilde TV tepki vermiyor. Mutlaka komple elektriği kesmem gerekiyor.
Tekrar tv açıyorum ve sorun aynen devam ediyor. Kendi çabalarımla farklı yöntemler buldum, Mesela youtube açmadan evvel SSIPTV uygulamasını çalıştırıyorum, daha sonra youtube yada netflix açıyorum sıkıntı bir süre gidiyor. Ama belli bir süreden sonra yine aynısı oluyor. Hatta bir ara ses açıp kapatırken bile dondu ve kumanda işlemedi.
Şimdi bunu servise anlattım ve kumandan sorunlu dedi. Yahu bu kumanda arıza yapmak için uygulama mı seçiyor. Yada tv'nin elektriğini kesince mi düzeliyor. ?
Bu sorunları yaşayan arkadaşlar var ise bana bu konuda yardımcı olabilir mi ? Çünkü bu servisin halledemeyeceği bir konu oldu. Bugün gelecekler ve yine saçmalayacaklar. Bende "Sıfır" puanı bir vereyim görsünler.