Bu ülkede benim fikirlerime hitap eden bir siyasi oluşum yok. Eski Anavatan partisi yok, Eski DYP yok, Eski CHP zaten yok. DSP bitti. Sol görüşlü birisiyim. Alışılmışın dışında, her sol görüşlüyü alkolik ve uyuşturucu müptelası, terörist olarak kabul eden zihniyetin kabul etmek istemediği şekilde Kutsal kitabını okuyan, Dinimi başkasından öğreneceğime, Allahın kimsenin tekeline değil, Herkese gönderdiği kutsal kitabı okuyarak Rabbın bize ne demek istediğini anlamaya çalışan ama aynı amanda günahını üstlenecek şekilde sorgulamaktan da çekinmeyecek bir solcuyum ben.
Çok şükür Atatürkçüyüm. Onun ilke ve inkılaplarından zerre kadar sapmadım ve sapmam.
Elhamdülillah Müslümanım. Dindarım ama dincileri, Din çıkarcılarını sevmem.
Kemalistim ama Atatürk resimli çay fincanları satarak Kemalizm kapitalizmi yapan Halk tv gibi arenalardan nefret ederim. Aynı zamanda Ahaber beyinsizliğinden de nefret ederim.
Reyizi sevmem, Kılıçdaroğlundan hazetmem, MHP nin Allah tepesinden baksın der (İçimizdeki milliyetçliği çürüttü) Diğer terörist parti temsilcilerini Allah Belasını versin derim.
Şimdi sen Akp lisin diye seni sevmeyeyim mi?
Bana ne arkadaş Akp liysen. İnsanmısın? bana bir zararın Ülkeme bir zararın var mı? Yok, o zaman bana ne ha Akp li olmuşsun Ha Saadet partili ha Komünist parti. Ama Çalan particielere bin bela okuyorum o ayrı konu. Toprağıma göz dikenin gözünü oyarım o ayrı konu.
Bana ne Aleviysen?
Beni ne ilgilendirir Hristiyansan
ÇALMIYORSAN cebimden, bana ne hangi mezhepten isen?
Vatana ihanet etmiyorsan kimi ne ilgilendirir hangi derneğe üye isen?
Kim karışır hangi tarikata gönül verdiğine, kanunlara karşı gelmiyorsan.?
Yani bu ülkede ATATÜRK sadece CHP nin, DİN de sadece AKP nin tekelinde değil bu kafalardan ve bu düşüncelerden kurtulalım artık.
Siyaset yapmayın konusunun sebebi işte bu;
Ülkemizde çok ciddi bir kutuplaşma ve çok ciddi anlamda karşılıklı bir gerginlik var ve bu gerginlikten nemalanan bir kesim var maalesef.
Dolayısı ile yapmaya çalıştıklarını yapmayı başardıkları için bakınız bu konudaki örnekte olduğu gibi siyasi görüşleri birbirine uymayanların birbirine tahammülü de kalmamış ülkemizde.
Sen kimsin kardeşim?
Rüstem.
Tamamdır ben seni Rüstem olarak seviyorum. Akp li Rüstem veya Chp li Rüstem olduğun için değil, İNSAN Rüstem olduğun için seviyorum.
Ötesi yok. Boşuna kırmayın birbirinizi, bizim burada birbirimizi yediğimizi görerek keyif alan, Allahın belası bir kesim var. Güldürmeyin, sevindirmeyin lütfen bu şeref yoksunlarını