Sayın Adnan ( Ado ) Bey,Size direk Forumdan mesaj yazmaya Çalıştım,fakat olmadı,Bir sorun oldu diye mesaj geldi.Bu konu üzerinden Yazdığım için Herkes Kusura Bakmasın.Fakat Durum Çok Acil.Sayın Adnan ( Ado ) bey,Öncelikle iyi günler.Ben inanırmısız bilmem yeni üye oldum,Fakat uzun zamandır sizi takip ediyorum.Hem buradan,yazılarınızı,hemde YouTube'dan,Hatta 49ud9300 uzun ve teknik ayrıntılarla dolu videonuzuda izledim.Bu gün nasipse Vestel 55UD9300 Modelini,4500tlye,24 Ay taksitle,akşam iş çıkışı alacağım.Fakat nekadarda araştırmada,Size karşı duyduğum, Büyük Saygı ve Güvenden Dolayı,Sizinde Fikrinizi Almadan,bir şey yapmak istemedim.Vestel 55UD9300 Tavsiye edermisiniz.Siz hep kullanım amacını soruyorsunuz bunu bildiğim için,söyleyeyim.Daha çok Maç İzlemek,Filim İzlemek,YouTube ve PS4 PRO Oyun oynamak için.Yeterli gelirmi,Tavsiye edermisiniz.Müsaitseniz Cevap verebilir misiniz,Sizin düşünceniz Benim İçin Çooooook Önemli.Acil cevap verirseniz,Çoooook Sevinirim.İsterseniz Mail Adresimden de Cevap yazabilirsiniz. Tekrar Çooook Teşekkürler.İyi Çalışmalar.