Pixel Teknoloji
Aktif Üye
- 1 Eki 2018
- 369
Ado LG 50UK6470 alınabilir bi TV mi abi ? Özellikleri tatmin eder mi 3.500 bandında ?
Tabi ki olurcevabınız için teşekkür ederim. yazılım versiyonu 3.19.8.0 ve bunu otomatik olarak uydudan güncellemiyor. sitedeki mb130 yeni yazılımı var yayınlamışsınız. bunu çekirdek olarak yüklesem olurmu acaba ?
Merhaba Ado hocam, bu tv hakkında yorumunuz nedir? Tavsiye eder misiniz?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
merhaba forumda yeniyim bir kaç sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim evkur da gezerken 4699 tl fiyatı olan phılıps 49pus7503 2018 model bir tv beğendim fiyat araştırması yaptım ve geçen gece vatan da 3500 tlye düştü sipariş ettim havale yoluyla ödeme yapacağım için 3 gün içerisinde havale yapmazsam sipariş iptal olacak kafam çok karıştı tv hakkında pek yorum bulamadım tvnin artı ve eksilerini bir türlü çözemedim fiyatı yüksek mi özellikler iyi mi phılıps markası güzel mi hiç bir fikrim yok inanın gaza geldim sipariş ettim ilk defa böyle bir tv alıyorum daha önce tüplü tv vardı ayrıca şu anda internet üzerinde tvnin en ucuz fiyatı 3869 tl yardımcı olursanız sevinirim sevgiler saygılar
Eğer verdiğiniz paraya göre aradığınız özellikleri ucuza mal edebildiğiniz bir ürün almışsanız doğru tv yi almışsınız demektir.
Konuya marka bazlı yaklaşmak burada çok makul değil zira henüz sizin izleyici profiliniz nedir onu bilemiyoruz.
Kulakları çınlasın can abimiz bu tv için ok vermişti, tabi ki eleştirdiği ve bizim de eleştirdiğimiz yönleri var lakin eleştirilmeyen tv olmadığını da hatırlatmak isterim size.
Söz konusu PHILIPS olduğunda bana en çok itici gelen kısmı kullanıcı dostu olmayan menüsüdür maalesef.
PHILIPS AKADEMİ ye gidip eğitim aldıktan sonra kullanabilirsiniz o ayrı konu
Şaka bir yana ben o derece karmaşık ve bazı hakimiyetleri kendi tekelinde tutan bir yazılımı kabul etmek istemem açıkçası. İncelediğim PUS6262 ve daha başka modellerde beni en çok sinir eden ise kanal listesinde taşıma yapmanız için dahi normal yolları kullanamıyor olmamızdı. Vay efendim önce taşıyacağım kanalları favori etmeliymişim de sonra favoriler içerisinde sıralama yapmalıymışım da vs vs
Elbette üründen soğutmak amacıyla değil burada yazdıklarımız, Bizler nelere şahit olduysak, nelere maruz kalmışsak onları paylaşmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince
Amaaaaaaaaa, Ambilıght dedin mi orada akan sular da duruyor işte benim için ;)
sorumu cevapladığınız için çok teşekkür ederim adem abi sizin gibi değerli bilgiler veren birisiyle karşılaştığım için çok mutluyum
youtubedeki videolarınızıda takip ediyorum gerçekten çok yol gösterici
lakin ben bu philipse takıldım sanki sizinde yazdığınız gibi o ambilight özelliği yok mu beni yedi bitirdi resmen
ama menüler deki sorun dediğiniz gibi beni çok kasar çünkü çok takıntılı bir insanım ve çabukcu bir yapım var hemen her şey olup bitecek
şimdi ben menüde bir kanal düzenlerken bin türlü yol gezersem tv benim için keyif olmaktan çıkar ambilight özelliğini filan da göremez olurum
ve kumandası da çok kaba duruyor oda hoş olmamış çoluk çocuk yanlışlıkla kafamıza atsa kafamız yarılır inan
o yüzden yorumunuzu değerlendirip bir karara varacağım inşallah teşekkürler
Tabi ki olur
SAMSUNG VA panel ve MB98 anakart.Merhaba;
Vestel 55FA9000 tv ye sahibim. Bu tv nin anakartı, paneli gibi özellikleri nelerdir söylermisiniz. Hangi yazılımı nereden yüklemem gerekiyor. Teşekkürler.
SAMSUNG VA panel ve MB98 anakart.
Yazılım son sürümü 45.23.39
Henüz incelemediğim bir ürün. Beni tanırsınız ben sırf yazmış olmak için cevap yazmaktan hoşlanmıyorum. Bir fırsatını bulup incelemeye çalışacağım
Bendeki sürüm 45.14.5 bunu nasıl günceleyebilirim. İnternetten tarıyo tv ama bulunamadı diyor. Ayrıca netflix yükleme ve dts açmama sorununu çözebilirmiyiz.SAMSUNG VA panel ve MB98 anakart.
Yazılım son sürümü 45.23.39